Kejayaan 8 belia Malaysia

Selamat menyambut hari belia negara (belated) beberapa hari lepas 15hb May. Pada tarikh tersebut, saya dijemput menjayakan program Al-Kulliyyah untuk hari Belia (nanti saya upload di youtube). Pada hari Sabtu pula, artikel ni keluar di Kosmo, antara 8 belia2 negara.

Very proud of pencapaian belia2 seperti Nicole, Siti, KRU & my friend angkasawan yang termasuk dalam 8 yang disentuh dalam artikel ini. Tapi, tah macam mana la nama saya pun boleh terselit sekali πŸ˜‰

Bagi anda yang terlepas baca, di sini sediakan versi scan artikel bertajukΒ  “Kejayaan 8 belia Malaysia”. Klik untuk versi besar.

8belia_small.jpg

Yang funnynya, masa saya sekolah menengah, KRU adalah antara idola “belia” memotivasikan saya untuk berjaya. Sekarang, menyempat saya enterframe dengan mereka pula… memang x sangka. Begitulah dunia… it’s full of surprises! Just be happy always πŸ˜‰

Apa pun, terima kasih kepada anda yang sering memberi sokongan kepada saya selama ini! u all memang the best! πŸ˜‰

ps: Bagi mereka yangΒ ingin memulakan perniagaan melalui internet, boleh klik di sini.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) πŸ˜‰

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

23 thoughts on “Kejayaan 8 belia Malaysia

  1. Salam…salam…

    Ha’ah ek…cemana la nama IK buleh masuk sekali. Pelik sungguh… πŸ™‚

    Takde aa IK…IK memang patut masuk senarai tu.

    Tengok dia punya pencapaian pun dah tau dah.
    Tahap kejayaan yg sama, tapi masing2 berada dlm kelas tersendiri.
    Kejayaan yg memakan terlalu banyak masa sebelum dapat digapai.

    P/S: Drpd 8 belia tu, ramai jugak yg berpangkat Datuk.
    Datuk Irfan Khairi bila pulak ya? πŸ˜‰

  2. Tahniah Irfan…insyaAllah ramai belia akan jadikan IK contoh di masa depan pula.

    Harapan kita agar ramai belia yang cemerlang dunia & akhirat

  3. tahniah kepada IK..wife sy tengok rancangan al-kuliah tu dan saya pun sempat gak tengok lepas sampai rumah dr. balik keje..mmm…suke sgt sbb ada gak contoh belia (ashabul kahfi)pada masa kini yang sudah berjaya…saya sokong 100% pandangan yang dilontarkan oleh IK dan berharap akan menjadi sebagaimana IK pada 4.12.2012 ini..genap 30 tahun umur saya…insyallah

  4. Pertama sekali, tahniah kpd IK kerana tersenarai dalam 8 belia hebat Malaysia. IK memang laya.
    Kedua, terima kasih kepada IK kerana saya menjadi semakin positif setiap kali membaca tips dr IK.Ia memang banyak memotivasikan hidup saya.

  5. saya pinjam kata-kata En.Faeez (Pegawai dr. Bahagian Kaunselor Jabatan Pepaduan,Kesenian dan Warisan )semasa beliau menjalankan sesi kaunseling kepada sy dan beberapa rakan lain…kalau hidup kite sebelum ni dah gagal…takkan kite nak teruskan kehidupan kita dengan kegagalan..sekurang2nya ciptalah sedikit kejayaan kerana kejayaan bukan hadir dengan sendiri tetapi ianya dicipta..di asah dan terus digilap….

  6. Salam IK,

    Sy antara penonton Al-Kuliyyah minggu lepas. Terkejut jugak melihat IK jadi salah seorang panelnya, sebab biasanya IK dijemput dalam bicara2 berbentuk perniagaan. Anyway, ini satu pencapaian yang bagus, no wonder IK masuk dalam senarai 8 orang tu..

    p/s : Cuma satu la, IK punya komen tu laju sangat la, kadang2 susah nak tangkap point2 tu..

  7. Assalamualaikum Tuan Rumah,

    Tahniah! atas pengiktirafan yang hebat dari Negara Malaysia ke atas IK.

    Lebih hebat lagi bila membaca komen ini,

    “Very proud of pencapaian belia2 seperti Nicole, Siti, KRU & my friend angkasawan yang termasuk dalam 8 yang disentuh dalam artikel ini. Tapi, tah macam mana la nama saya pun boleh terselit sekali”

    Resam padi. Semakin berisi semakin tunduk…

    Syabas sekali lagi…

    Salam ceria & inspirasi

    “Pray Hard, Work Smart & Creative”

    Assalamualaikum

  8. Tahniah IK…

    Hopefully soon you pon bley dapat “Datuk”… hehehe

    Chetz baru tau kalau dah lebih umur 30 pon kira still golongan belia eh… ingatkan belia ni bawah 25…. hehehe… cool gak…

    Chetz Yusof

  9. Nama Irfan Khairi memang dah popular. Anak-anak saya pun dah mula kenal IK. Tahniah dan Syabas.

  10. Tahniah bro IK πŸ™‚

    Anda sememangnya memberikan inspirasi buat ramai orang semenjak kali pertama muncul di media massa. Saya adalah salah sorang daripada yang terinspirasi dengan bro IK.

    Terima kasih. Yosh! πŸ˜‰

  11. Tahniah IK saya cukup teruja dengan belia mudah yang sudah berjaya dipersada arena masing-masing, kalau boleh saya pun nak turut serta menaikkan nama belia dalam bidang internet marketing.

  12. As-Salam,

    Baru baca hari ni. Saudara Irfan punya tarikh lahir yang sama seperti saya, cuma saya lahir pada tahun 1977.

    Harap boleh jadi mcm saudara suatu hari nanti.

    Apa-apa pun semoga berjaya selalu dan terus
    membantu anak-anak bangsa kita.

  13. Asssalamualikum Tahniah IK saudara memang layak untuk berada disitu..semoga akan ramai lagi usahawan internet ikut jejak seperti Ik..good jon brother

Leave a Reply

Your email address will not be published.