Selamat menyambut hari belia negara (belated) beberapa hari lepas 15hb May. Pada tarikh tersebut, saya dijemput menjayakan program Al-Kulliyyah untuk hari Belia (nanti saya upload di youtube). Pada hari Sabtu pula, artikel ni keluar di Kosmo, antara 8 belia2 negara.

Very proud of pencapaian belia2 seperti Nicole, Siti, KRU & my friend angkasawan yang termasuk dalam 8 yang disentuh dalam artikel ini. Tapi, tah macam mana la nama saya pun boleh terselit sekali ;)

Bagi anda yang terlepas baca, di sini sediakan versi scan artikel bertajuk  “Kejayaan 8 belia Malaysia”. Klik untuk versi besar.

8belia_small.jpg

Yang funnynya, masa saya sekolah menengah, KRU adalah antara idola “belia” memotivasikan saya untuk berjaya. Sekarang, menyempat saya enterframe dengan mereka pula… memang x sangka. Begitulah dunia… it’s full of surprises! Just be happy always ;)

Apa pun, terima kasih kepada anda yang sering memberi sokongan kepada saya selama ini! u all memang the best! ;)

ps: Bagi mereka yang menjalankan perniagaan berbentuk MLM dan ingin tahu kaedah menambahkan downline menggunakan Internet, klik di sini. Bagi mereka yang tidak menjalankan perniagaan MLM dan ingin memulakan perniagaan melalui internet pula, boleh klik di sini.

Pendapat Anda?

Tip Satu Minit yang berkaitan:
  • Irfan Khairi & Hari Belia Negara
  • IK di Al Kulliyyah, TV3 sempena Hari Belia
  • Cita-cita yayasan saya tercapai!
  • Pengumuman: Nescafe Kick-Start musim-4 dibuka…