Nescafe Kick-Start Finale LIVE

kslogo.gif

Jemputan ke Nescafe Kick-Start final pada hari esok di Menara PGRM di Cheras. Jemputan beramai-ramai untuk memeriahkan majlis.

Tempat: Dewan Wawasan, Menara PGRM, Cheras
Waktu: 10.00 pagi (jemputan). Shooting bermula 11.00

Ada free gifts dari pihak penganjur (Nescafe)!

Bagi mereka yng ingin melihat bagaimana shooting live dijalankan di hadapan audience, jemput-jemputlah datang 🙂 . Setting ala-ala Akademi Fantasia- 3 judge duduk kat meja di depan.

Nescafe Kick-Start ditayang secara langsung di TV3 pada pukul 11.00 pagi.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

15 thoughts on “Nescafe Kick-Start Finale LIVE

  1. , ni lah yg saya tunggu2 kan mula nescafe kick start dimula… rasa tak sabar nak tgk sapa pemenangnya…mmg berdebar2 peserta2 tu…

    ptg esk gedik santai jg muncul… wah 2 kali boleh tgk dlm tv…

  2. asmkm, saya tak dapat tengok! Ada acara kat kolam renang esok.. nanti boleh Irfan letak gambar kat sini nanti,

    Thanks 🙂

    Your friend,

    shueqry

  3. , nk tanya skt. bg apa kelebihan setiap peserta dan knp joo nee yg menang? apa kelebihan joo nee dgn perserta lain?

    mmg best ar td menonton nescafe kick start.. berdebar2 perserta. dgn sy sekali pun berdebar…hehe

  4. Kinda agree with with the last 2 entries. Why did the judges choose Joo Nee as the winner?

    Those who have a copy of HatiYoga (including myself) will acknowledge that it is very well done.

    And Ninie could have used the prize money to finance various aspects of future issues.

    I thought Joo Nee needed the prize money the LEAST. She already has her studio running & has 50 members within the 1st month alone.

  5. yup, i still disagree with the result….seemz we have missed our 1st yoga magz versi malaysia…dr irfan…any comment??

  6. “Why did the judges choose Joo Nee as the winner?”

    Don’t forget the SMS! 🙂 Judges gave points 50%. Another 50% decided by the public via SMS… so vote.

    For me, both Joo Nee & Ninie are very strong competitors. Both are very clever in executing their business strategies. Lihat pada strategi periagaan mereka berdua dan anda akan dapat pelajari 2 technique perniagaan yang amat hebat. Blows my mind to see how young people can think that far.

    Too bad that the prize money is RM150,000 for one winner. If the prize money was RM75,000 for 2 winners, both would have benefited greatly in executing their eams!

  7. ooo….lupa lak….dr irfan kuar twice ari ni kat tv3…otai seyyyy…dlm gedik santai..ader kuar tv lg ker lain kali??hmmm…apsal x pnah wat ur workshop kt sarawak?really admire ur biznezz minded…

  8. Saya tengok Gedik santai tadi. Boleh tahan gak Doc. kena usik dek 2 gedik tu!! 😀

    Doc. memang sempoi dan ‘low profile’ 😉

    Bila lagi nak keluar TV?. Doc. tak nak propose mana-mana stesen TV buat production sendiri pasal internet biz ke?; mesti de boom!! 🙂

    Hisham;
    “Tak dapat tengok ‘Nescafe Kick-Start Finale’ LIVE sebab “Don’t Look Back” MOVIE..” 😉

  9. Saya pun tak dapat tengok Nescafe kick start pasal hantar anak pergi klinik.Tapi,saya dapat tengok jugak Gedik Santai walaupun kat hospital.
    Saya cadangkan propose stesen TV mcm ASTRO atau mana2 production house buat rancangan ala-ala The Apprentice.Saya rasa dah selayaknya buat rancanga mcm tue.Sekurang2ya dapat menyedarkan masyarakat tentang apa itu Internet Business secara betul.
    Bukan apa Saya nie tinggal kat kawasan kampung(bukan bandar besar).Saya kesian tengok org.2 kampung mcm pakcik&makcik yg begitu ghairah terjebak dgn pelaburan/MLM internet.Mereka sebenarnya tak tahu pun mereka tertipu.Saya rasa,mereka ikhlas nak cuba berniaga guna internet.Tapi,ada org lain yg ambil kesempatan atas keghairahan mereka.Kengkadang,saya tengok mereka sanggup beramai2 pergi cyber cafe,berkongsi satu PC semata2 nak tgk progress pelaburan.Upline pun sanggup gua satu PC dan mampu menjerat ramai mangsa hanya dengan modal RM2.00 utk sewa PC.Saya rasa kena ambil t.jawab ini memandangkan sekarang adalah IDOLA dalam bisnes ini.Jika takder org yg ambil langkah2 yg patut.Maka,lambat laun saya fikir industri ini akan mendapat impak yg buruk.Saya rasa dah sampai masanya tunjukkan kepada seluruh rakyat Malaysia apakah itu Perniagaan di Internet.Dah sampai masa muncul di Media cetak@elektronik dan beritahu perkara yg sebenar.Kalau tak yg buat,siapa lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.