IK @ akhbar Kosmo! hari ni

Dapatkan akhbar Kosmo! hari ni…. sedikit maklumat mengenai Seminar Rahsia3K yang bakal diadakan di PWTC pada hari Ahad ini. Jumpa di sana ya!

ik_kosmo2.jpg
The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

6 thoughts on “IK @ akhbar Kosmo! hari ni

  1. Walaupun sudah bergelar Jutawan, namun kesungguhan Dr. IK mempromosikan bisnes tanpa jemu patut diberi pujian dan contoh tauladan untuk berjaya. Terima kasih Dr.IK.

  2. Hai Geng,

    Berbangga kerana anak melayu kita ingin memberi bantuan dari segi perkongsian ilmu mengenai perniagaan bagi memajukan lagi tahap ekonomi kita..

    Tq

  3. Terima kasih pd Datuk Maznah, Dr IK dan Abg Abu kerana sudi berkongsi ilmu serta pengalaman anda. Banyak juga yang saya perolehi semalam. Diharap seminar lanjutan kepada seminar 3K dapat diadakan. Apa-apa pun terima kasih sekali lagi.
    Saya bersyukur kerana Allah mempertemukan saya dgn anda bertiga…

Leave a Reply

Your email address will not be published.