Konvensyen Dari Kosong Sampai Jutawan

Malam ini akan diadakan preview percuma Konvensyen Dari Kosong Sampai Jutawan.

Pertama kalinya dijalankan, Konvensyen satu hari; Dari Kosong Sampai Jutawan akan memuatkan tips dan strategi terkini dari bebrapa Mentor Jutawan Malaysia termasuk saya sendiri, Azman Ching, Chef Li (Jutawan Senyap), Billi Lim dan juga Abang Abu secara langsung di atas pentas. Pertama kalinya beberapa Mentor Jutawan bergambung di bawah satu bumbung untuk menunjukkan pada anda bagaimana ANDA boleh mencapai dari KOSONG menjadi JUTAWAN dengan teknik dan strategi terbukti TERKINI yang mereka sendiri gunakan

Hadirkan diri pada sesi PREVIEW “DARI KOSONG SAMPAI  JUTAWAN”

Tarikh: 16 Disember 2009 (RABU)
Masa: 8.00 mlm – 11.00 mlm
Tempat: Cititiel Hotel Tingkat 5
Masuk: PERCUMA

Untuk pendaftaran malam ini, sila berikan sms , dan ke 017-6536529 atau telefon di 03-22871829 (pej).

Saya juga akan turut hadir malam ini untuk memberi beberapa strategi terbaru mengenai membina jenama perniagaan anda 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

11 thoughts on “Konvensyen Dari Kosong Sampai Jutawan

  1. ye, saya dah beli tiket ni awal2 lagi semasa harga promosi…

    Tak sabar rasanya nak tgu DKSJ ini.

    Ini semua untuk menambahkan ilmu perniagaan, supaya bisnes sy yg sedia ada menjadi mudah utk ke arah jutawan..

  2. Salam…. Happy Birthday to IK.. congratulation…. semoga panjang umur murah rezeki…. dikembangkan network then…. semoga impian menjadi Billionaire In Making jadi kenyataan 🙂

  3. Salam…salam…

    Kata orang, tiada jalan singkat untuk menjadi jutawan.

    Tapi, kalau dah mentor jutawan sendiri sanggup berkongsi rahsia kejayaan, percuma plak tu, memang tak patut sangat-sangat la kalau kita masih mengharapkan ada jalan yang lebih mudah untuk berjaya… 🙂

  4. Assalamu’alaikum..

    Tak sabar nak jumpa IK nanti di workshop. Abang Abu mengajak saya agar saya dapat pengalaman dari semua jutawan. Insya-allah, jika tiada aral melintang, kita akan bertemu juga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.