Majalah IK- Inspirasi Kejayaan diterbitkan mulai Mac 2012

ikcovermag.jpg

Alhamdulillah terbitnya Majalah IK- Inspirasi Kejayaan, sebuah majalah bulanan mulai Mac 2012 ini 😉 Saya amat teruja oleh kerana sudah lama saya ingin menerbitkan Majalah keluaran saya sendiri (sejak bertahun lalu), dan hanya berkesempatan mereliasasikan idea tersebut pada tahun ini!

Jangan lupa apa sahaja impian kita, pastinya sekiranya ada rezeki, ia akan tercapai juga!

Sejak beberapa bulan lalu, dalam senyap-senyap team Majalah IK bertungkus lumus untuk menghasilkan konsep majalah pertama majalah IK – Inspirasi Kejayaan. Nama majalah “IK” dipilih kali ini bukan untuk Irfan Khairi (syok sendiri!) tetapi membawa maksud INSPIRASI KEJAYAAN.

Majalah konsep perniagaan, kewangan dan motivasi ini memuatkan tip, teknik dan strategi terbaik yang dikumpulkan untuk membantu pembaca mencapai kejayaan perniagaan, kewangan dan juga kerjaya.

ikkrew.jpg
Saya & IKSB crew ketika pra-pelancaran majalah IK! 😉

Pada hari Ahad lepas, diadakan pra-pelancaran Majalah IK di Technopreneur & Innovations Fair 2012 di MidValley Convention Center. Kali pertamanya majalah IK berada di pasaran. Klik di sini untuk melihat gambar-gambar yang sempat dirakam di Facebook saya!

Buat pembaca-pembaca blog ini yang sentiasa setia membaca dan memberi sokongan, jangan lepaskan Isu #1 Majalah IK yang kini berada di pasaran 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

23 thoughts on “Majalah IK- Inspirasi Kejayaan diterbitkan mulai Mac 2012

  1. Memang dok tunggu tunggu pasal majalah untuk info perniagaan online . Harap majalah IK ini akan mendapat sambutan dan terus terusan memberi info . Saya pernah kecewa kerana sebelum ini ada majalah SUK**S yg menjadi ikutan saya tetapi sekarang dah lenyap – tak tahu kenapa – mungkin kekurangan info .

    Saya berharap Majalah IK ini akan berterusan setiap bulan .

    Tak Sabar nak dapatkannya ..

  2. Tahniah IK!
    Saya akan pastikan majalah IK menjadi bacaan saya setiap bulan. Mesti banyak info yang berguna..

  3. assalamualaikum. Saya majalah baru je membeli majalah IK ni semalam. BEST!!!!!!!!! teruskan dengan memberi tips yang bagus …Memang teruja betul nak aplikasikan apa yang ditulis…Doakan saya berjaya..

  4. Semoga Majalah IK ini dapat membantu orang ramai untuk mencapai kejayaan. Semoga Allah permudahkan segala usaha Tuan Irfan Khairi untuk memandaikan bangsa.

    Insya Allah. 🙂

  5. Assalam..IK

    Apa kbr? semoga sihat2 selalu..
    Pertanyaan: Kenapa bila saya nak cari ik kat fcbok tak de? apa hal?

Leave a Reply

Your email address will not be published.