ikcovermag.jpg

Alhamdulillah terbitnya Majalah IK- Inspirasi Kejayaan, sebuah majalah bulanan mulai Mac 2012 ini 😉 Saya amat teruja oleh kerana sudah lama saya ingin menerbitkan Majalah keluaran saya sendiri (sejak bertahun lalu), dan hanya berkesempatan mereliasasikan idea tersebut pada tahun ini!

Jangan lupa apa sahaja impian kita, pastinya sekiranya ada rezeki, ia akan tercapai juga!

Sejak beberapa bulan lalu, dalam senyap-senyap team Majalah IK bertungkus lumus untuk menghasilkan konsep majalah pertama majalah IK – Inspirasi Kejayaan. Nama majalah “IK” dipilih kali ini bukan untuk Irfan Khairi (syok sendiri!) tetapi membawa maksud INSPIRASI KEJAYAAN.

Majalah konsep perniagaan, kewangan dan motivasi ini memuatkan tip, teknik dan strategi terbaik yang dikumpulkan untuk membantu pembaca mencapai kejayaan perniagaan, kewangan dan juga kerjaya.

ikkrew.jpg
Saya & IKSB crew ketika pra-pelancaran majalah IK! 😉

Pada hari Ahad lepas, diadakan pra-pelancaran Majalah IK di Technopreneur & Innovations Fair 2012 di MidValley Convention Center. Kali pertamanya majalah IK berada di pasaran. Klik di sini untuk melihat gambar-gambar yang sempat dirakam di Facebook saya!

Buat pembaca-pembaca blog ini yang sentiasa setia membaca dan memberi sokongan, jangan lepaskan Isu #1 Majalah IK yang kini berada di pasaran 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

Pendapat Anda? [23] Comments