Majalah IK – Inspirasi Kejayaan isu #02 kini di pasaran!

Suka saya umumkan, bahawa Majalah IK kini telah masuk isu yang #02 dan boleh didapati di PASARAN serata Malaysia!

Oleh kerana Majalah IK masih lagi baru, ada yang dapati sukar untuk menjumpainya di kedai-kedai. Sememangnya ini adalah biasa untuk majalah baru sebelum diterima di kedai-kedai besar seperti MPH, Borders, 7-11 dan sebagainya. Oleh itu, cuba cari Majalah IK di kedai-kedai majalah kecil seperti kedai-kedai mamak yang berhampiran! πŸ˜‰

IsuΒ #01 telah mendapat sambutan yang amat hebat diserata Malaysia sehingga beberapa lokasi telah SOLD OUT! Sekiranya anda belum mendapatkan isu#01, apakata anda melanggan terus dari pejabat saya. Setiap isu akan dihantar terus ke rumah anda.

Untuk melanggan Majalah IK, lawati http://www.ik.com.my hari ini. Penghantaran boleh dilakukan ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. Klik di sini untuk melanggan terus daripada kami!

Masuk isu #02, terdapat beberapa perubahan, dan antara yang menarik adalah kolum baru “IKONISLAM” yang memaparkan ikon usahawan Islam sejak zaman Rasulullah saw lagi yang memuatkan teknik dan strategi perniagaan Islam. Pastikan anda tidak melepaskan setiap isu kerana pastinya ia dapat membantu perniagaan, kewangan dan motivasi anda! Isu #02 ini memaparkan Saidatina Khadijah- Usahawan wanita Islam terulung! Jangan lupa langgan terus dari kami!

Terima kasih saya ucapkan kepada anda kerana sentiasa menyokong Majalah IK! Mudahan, lebih banyak lagi informasi hebat akan dikongsikan kepada anda! πŸ˜‰

*********
Tak lupa juga, kami kini membuka ruang iklan untuk isu seterusnya kepada ANDA yang menjalankan perniagaan. Oleh kerana Majalah IK mendapat sambutan hebat, pengiklanan yang dijalankan akan mendapat liputan yang amat luas! Sekiranya berminat untuk meletakkan iklan anda, klik di sini untuk maklumat lanjut.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) πŸ˜‰

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

13 thoughts on “Majalah IK – Inspirasi Kejayaan isu #02 kini di pasaran!

  1. Saya dah dapatkan edisi kedua ik. Sangat-sangat teruja dengan 10 orang remaja terkaya di dunia. Kalau orang lain ada kemampuan mengapa kita tidak? Hidup bukanlah suatu perjalanan yang lancar, tapi kita boleh lakukannya. πŸ™‚

    Lawati SBA Collections Network untuk dapatkan pelbagai Koleksi Muslimah dan juga Jersi Bola.

  2. Assalam..

    Saya berminat nak dapatkan majalah IK tetapi susah nak dapatkan di kawasan JB ni. Cari kat MPH dan popular pun macam takde je. Apa pun, saya akan pesan kat abang di KL untuk belikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.