Majalah IK isu# 03 – Skim Wang Mudah

Alhamdulillah, kini majalah IK isu #3 sudah berada di pasaran. Walaupun masih setahun (3 bulan) jagung, tetapi mendapat sambutan yang amat hebat di seluruh Malaysia dengan berpuluh ribu pembaca! Thanks kepada semua yang menyokong Majalah IK – Inspirasi Kejayaan!

isu3_all.jpg

Ramai juga yang baru menjumpai majalah IK di pasaran, ingin dapatkan back issues, iaitu isu #1 dan juga #2 untuk dibuat koleksi. Untuk maklumat anda, info di dalam majalah IK tidak luput usia, oleh itu, isu-isu yang lepas juga boleh dibeli dan dikumpul semua untuk melengkapkan set majalah IK. Untuk melanggan majalah IK dan mendapatkan siu-isu yang lepas, sila lawati http://www.ik.com.my dan mulakan langganan anda!

Menarik dalam isu ke#03 kali ini:

  • Skim Wang Mudah
  • 5 Cara Membina Keyakinan Diri
  • Tipu, Maksiat, Tinggal solat, tetapi TETAP KAYA?!
  • Jutawan Gawat
  • Wanita lebih bijak mengurus wang
  • Ikon Islam: Khalifah Uthman B Affan
  • Ikon Niaga: Fahrin Ahmad!
  • Dan banyak lagi artikel menarik, praktikal dan pasti membantu kewangan anda!

ps: Oleh kerana Majalah IK masih lagi baru, dan pengedaran belum meluas lagi, kami kini sedang berusaha memperluaskan kawasan pengedaran. Sementara itu, untuk memastikan anda tidak ketinggalan mendapatkan majalah IK, langgan di http://www.ik.com.my hari ini 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

9 thoughts on “Majalah IK isu# 03 – Skim Wang Mudah

  1. Saya tinggal di pasir gudang, dah banyak tempat saya cari tapi tak jumpa majalah IK. Malahan di Johor Bahru pun tak jumpa lagi. Lebih senang saya nak subscribe je secara online. Rugi kalau tak baca.

  2. Tahniah IK..

    Majalah IK telah mendapat sambutan yang begitu menggalakkan..

    Saya tertarik untuk membaca Artikel Ikon Niaga: Fahrin Ahmad..;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.