Irfan Khairi on Selling Service On The Internet @ BFM89.9fm

podcast21.pngLama pulak tak update Tip Satu Mini minggu ni! Terlalu sibuk… ish. So, saya “back date” kan entry ni… kiranya tip saya hutang minggu ini lah ok? 🙂

Kali ini rakaman seterusnya podcast saya di BFM89.9fm, mengenai “Promoting Your Service on The Internet” 🙂

Kiranya secara keseluruhan dah 1 jam 20 minit dah podcast saya. Rugi bagi siapa tak ikuti… ilmu free ni 🙂
Semoga anda mendapat manfaat!

Podcast 5: Selling Your Service on The Internet – Irfan Khairi (22 min) latest.gif

Podcast 4: Selling Information Online – Irfan Khairi (16 min)

Podcast 3:
Affiliate Program – Irfan Khairi (15 min)

Podcast 2: Starting an Internet Business – Irfan Khairi (25 min)

Podcast 1: The Importance of an Internet Presence – Irfan Khairi (20 min)

Bulan May ini saya akan kendalikan 3 Workshop Jutawan Internet di 3 lokasi iaitu KL (2/4), Kota Kinabalu (16/4) dan Kuching (23/4). “Pelajari Cara memulakan perniagaan Internet dari Rumah dalam Masa 7 Hari” di Workshop Jutawan Internet. Bagi yang berminat lawati http://www.rahsiainternet.com untuk keterangan lanjut dan pendaftaran.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

5 thoughts on “Irfan Khairi on Selling Service On The Internet @ BFM89.9fm

  1. macam mana saya nk dengar duduk kb.x dapat sairan radio ni.tapi apa pun saya ucapkan jutaan terima kasih kat bro ik kerana telah berikan ilmu yang mat berguna.kini sya amat happy kerana dah dapat buat duit dalam bisnes online.jualan dah masuk rm5 angka dah sekarang.tq soo much

Leave a Reply

Your email address will not be published.