Podcast: Irfan Khairi @ BFM89.9

podcast21.pngPodcast terbaru saya di BFM adalah mengenai program affiliate. Minggu depan insyaallah saya akan uploadkan pula terbaru iaitu “Internet Presence for the Service Industry”. Yang ni saya rasa best and banyak info untuk semua! Baru live siang tadi…:)

So, berikut podcast-podcast terkumpul saya di BFM!

Podcast 3: Affiliate Program – Irfan Khairi (15 min) latest.gif

Podcast 2: Starting an Internet Business – Irfan Khairi (25 min)

Podcast 1: The Importance of an Internet Presence – Irfan Khairi (20 min)
.
Minggu depan (Rabu) saya akan kongsikan tentang “Selling information online” pula…. Boleh dengar secara live di BFM 89.9FM (Lembah Klang only) jam 1 tengah hari.

ps: Kalau anda di KL mesti anda juga seperti saya selalu nampak iklan-iklan BFM di belakang teksi seperti “Break Faster, Macha!”, “Bribe Free Malaysian” & “Bodek Free Minutes”… very creative advertising!

pps: Saya akan terbang ke Kuching, Sarawak hujung minggu ini untuk mengendalikan talk perniagaan Internet (Sabtu) dan juga Workshop Mini Pelanggan Tanpa Had (Ahad) di Grand Margherita Hotel, Kuching.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

10 thoughts on “Podcast: Irfan Khairi @ BFM89.9

  1. Slaam IK…

    Memang kretif dan mengancam jiwa iklan BFM nie.. ^_^

    Wah.. New info lagi.. Himpun2.. Leh wat new audio… 🙂

    Make more money.. How ever.. Thanks bro..

  2. Tq,tq,tq….IK. Siang tadi kepala tengah penuh serabut dengan idea baru. Sempat drafkan business plan lagi. Petang sampai kemalam tadi, internet problem. Huhu..:( But now dah ok. Buku IK yang terbaru baru sempat baca 50%. Padat isinya, macam tak padan dengan harga. 🙂 (Baca, jangan tak baca)

  3. Salam IK
    bila sebut informasi secara tak langsung menyuruh kita membaca dan membaca.. sebaik-baik bacaan adalah QURAN. membaca quran sendiri lebih baik daripada mendengar cakap-cakap orang. Golongan anti-hadis tidak suka kopiah dan serban, katanya tidak ada dalam quran.. ada jugak yang memakai serban kerana supaya nampak warak semata-mata.. Bagi orang membaca quran dia tahu bahawa memakai serban itu adalah kerana Allah, kerana Allah menyuruh kita berhias ketika solat. NIAT BIAR BETUL,Niat kerana Allah(memakai untuk berhias ketika solat),cuma mengikut nabi(bukan kerana nabi).
    Allahualam

  4. IK,affiliate sememagnya boleh memberi kita menjana pendapatan yang lumayan tetapi Orang di malaysia ini ramai tidak tahu mengunakan cara yang sebenar bagaiaman untuk mengendalikan sistem affiliate yang sebenar..

    p/s:IK,Buku saya yang bertajuk buat duit dengan blog dah keluar di pasaran,boleh tengok di kedai!blog IK pun ada kat dalam tu..

    Lawati Komuniti Blog di :www.strategiblog.com

  5. Salam..Dah 2 hari 2 malam dok mgadapap cmter x boleh nak tdr..cri 2 pluang yg dapt mbtu kwgan..
    dah bca isi kndung dlm lman web tpi krang fhm..
    mklumlh sekolah rndah smpai djah 6 je..

Leave a Reply

Your email address will not be published.