Prelude Revolusi Perniagaan Internet – Shah Alam, Seremban, KL & Ipoh

Sempena Revolusi Perniagaan Internet pada April 2011 ini, saya akan adakan “road tour” Prelude Revolusi di beberapa lokasi termasuk: Shah Alam, Seremban, Kuala Lumpur & Ipoh. Berikut adalah maklumat lanjut…

Sabtu 19hb Februari, Shah Alam, De Palma Hotel, 3.00pm – 5.30pm

Ahad 20hb Februari, Seremban, Klana Resort, 3.00pm – 5.30pm

Sabtu 26hb Februari, Kuala Lumpur, Vistana Hotel, 10.00am – 12.30pm

Ahad 27hb Februari, Ipoh, Heritage Hotel, 3.00pm – 5.30pm

Penyertaan untuk setiap lokasi adalah eksklusif kepada 100 penyertaan percuma sahaja. Bagi anda yang berada di lokasi-lokasi di atas, sila lakukan tempahan cepat sebelum tempat dipenuhi.

Topik yang saya akan sampaikan:

 • Produk dan perkhidmatan paling laris dan terbaik untuk dijual pada tahun 2011!
 • 4 langkah bagaimana anda boleh memulakan perniagaan Internet dari rumah anda!
 • Kaedah mempromosikan perniagaan Internet anda secara murah dan paling efektif!

Juga akan disampaikan info mengenai Revolusi Perniagaan Internet.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

8 thoughts on “Prelude Revolusi Perniagaan Internet – Shah Alam, Seremban, KL & Ipoh

 1. As salam buat IK dan pengunjung blog informatif ini.

  Saya amat berminat untuk hadiri kursus ini tapi boleh tak IK buat di Johor Bahru sebab saya sekarang baru berpindah ke sini. Harap boleh berjumpa nanti!

 2. Salam sifu,

  Insyaallah kita jumpa Sabtu depan. Kali ni Mira tak join lagi. Saya bawa 2 orang yang sifu belum pernah jumpa. Mereka ni minat sangat tapi tak tahu camner nak mula biz internet ni.

  Saya harap sifu dapat meyakinkan mereka untuk pergi ke Revolusi Perniagaan Internet pada April nanti.

  Tq Sifu;-)

 3. saya ada baca etikal tentg ”16 sebab kegagalan dalam perniagaan”. saya akui dlm 16 to t’dapat juga yg b’kaitan dengan mslh saya… tetapi bagaimana cara untk m’gatasi mslh t’sebut? jika tuan irfan khairi tidak keberatan tlg bg nama buku tuan untk saya bt rujuksn? sekian terima kasih….

Leave a Reply

Your email address will not be published.