Rahsia Menjalankan Perniagaan Dari Rumah Secara Automatik

Suka saya jemput pembaca blog ke sesi talk saya…

Rahsia Menjalankan Perniagaan Dari Rumah Secara Automatik

Tarikh: Sabtu, 27hb Februari 2010

Tempat: Hotel Vistana, Kuala Lumpur

Masa: 2.30 petang – 6.00 petang

Masuk: Percuma!

Mainkan klip YouTube di bawah untuk jemputan ringkas daripada saya 😉

Sesi talk ini ditaja oleh StormReaders2U dan saya akan memberi talk mengenai teknik dan strategi bagaimana anda boleh menjalankan perniagaan dari rumah dan mendapat pendapatan secara automatik sepanjang tahun.

Dengan teknologi Internet, memulakan perniagaan Internet dari rumah menjadi semakin mudah. Bukan itu sahaja, perniagaan yang dijalankan boleh diautomasikan 100%!

Di sesi saya ini, saya akan dedahkan strategi yang saya sendiri telah gunakan selama 10 tahun bagaimana mendapat keuntungan secara automatik sepanjang tahun menggunakan Internet. Kaedah ini, sememangnya ramai usahawan Internet Malaysia terlepas pandang.

Oleh kerana majlis ini adalah percuma dan tempat adalah terhad kepada 200 penyertaan sahaja, diminta, untuk anda booking secara percuma untuk sesi ini. Untuk booking, mudah shj, just hantar email kepada sales@rahsiainternet.com dengan tajuk email “PERNIAGAAN AUTOMATIK” dan sertakan sekali:

  • nama
  • no phone
  • berapa tempat ingin booking

So, sekiranya anda free pada Sabtu 27hb Februari depan, apa kata join us! Saya pasti, teknik dan kaedah yang saya sampaikan sememangnya amat efektif & powerful dan boleh diaplikasikan pada apa sahaja perniagaan yang dijalankan.

ps: Booking berdasarkan first come first serve sahaja ok… kalau dah penuh 200 penyertaan, tak dapat nak dibantu dah 😉 Juga minta kerja sama kalau rasanya tak dapat datang, jangan pula booking tempat. Nanti merugikan peserta lain pulak… 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

118 thoughts on “Rahsia Menjalankan Perniagaan Dari Rumah Secara Automatik

  1. IK, klu dpt email kan participant confirmation of participation lebih baik utk mngelakkan miscommunication/ dtg tp tak dpt masuk akibat misscomm, esp kalu yg dtg dr jauh..cadangan..

  2. Salam saya dah join rangkaian ik storm readers ni melalui online,tapi tak dpt nak pg taklimat malam,so saya tak de basic knowledge ,masuk coz saya percaya dgn yg ik nyatakan dan saya hrp dapat menjana pendapatan,saya dah htr email book tempat,saya harap dpt tempat,saya harap dapat belajar,bagaimana utk menerangkan kpd rakan yg lain,sya berharap sgt dapat dgr penerangan waktu siang ni.

    azian

    http://www.stormreaders.net/NorazianAwalludin

  3. Sy dah booking 2 tempat.tapi sampai sekarang x de feedback dpd pihak anda..

    adakah kami boleh sertai tanpa pengesahan dpd pihak anda..?

  4. IK,

    saya dah register untuk jd pengedar pada hari ahad.. sampai hr ni masih belum dapat ape2 email confirmation.. harap dapat cepatkan proses pendaftarann x sabar nak promote bisnes ni..

  5. dah lama rasanya nk join tp tkde rezeki.. asyik kene time keje je, ada kesempatn nnt br pegi.. lgpn jauh la.. anyway tq en. irfan, semoga succes selalu..

  6. Isyaalah saya akan hadir untuk dapat taklimat sejelas2nya.Book 2 tempat untuk saya. Mohon doa dan keizinan dapat hadir dalam majlis tersebut.

  7. IK. INsyaallah saya turut serta dalam program anda kali ini. Sebelum ni tak peluang kerana dok kerja di Songkhla, Thailand. Booking satu tempat aje. Tq.

  8. saya dah last minute baru realise website ni..and saya pun da booking..
    tp ada lagi ke tmpt utk saya ik??
    besok da mula seminar..
    im a student n i will do an effort to attend what ever seminar by u ik..
    this is my new starting..
    so saya harap ik beri saya kesempatan untuk hadir ke seminar ni..

  9. Assalamualaikum..
    En. Irfan, saya dah book tapi tak tau status. kalau saya datang je hari sabtu petang boleh ke ?

  10. Hi IK…

    Saya minat nak sertai tapi saya booking last minutes la….please la kalo ader tempat kosong…harap dpt book satu untuk saya thank you

  11. IK seorang yang sangat pemurah.. Tak lokek ilmu.. Cubalah luangkan masa untuk menghadiri salah satu talk yang beliau anjurkan.. Percuma pula tu.. Memang tak rugi..

    Pasti anda akan rasa berbaloi dengan sedikit masa yang dapat anda luangkan bersama IK..

Leave a Reply

Your email address will not be published.