Seperti yang di janjikan, ini dianya update “Dekor bersama IK” ;)

Sebelum…

Dan selepas…

sohodone.jpg

Alhamdulillah, selepas 2 minggu sibuk dengan proses pindah rumah, finally SOHO saya pun dah sedia… itulah “view” saya ketika buat kerja dari rumah. sekarang ni menulis blog ni pun, camtu lah view saya…

As you can see, bilik saya penuh dengan apa yang saya minat… hujung sana, designer chair and guitar untuk melayan lagu. Belah kanan tu, meja pool, bila time-time penat buat kerja, boleh main pool kejap ;). On the table, ada my ipod- tak leh tinggal punya… d IK’s best friend ;)

Tip hari ini…

Kerja, kerja juga… tapi ada masanya kita perlu rehat dan lakukan apa yang kita minat. Kalau kerja 24jam tanpa berhenti pun, tak bagus juga. Take a break… dengan hanya taking a break daripada kerja, anda akan boleh mula kembali fresh dan produktiviti pula meningkat. Dan break terbaik adalah dengan melakukan apa yang kita minat…

ps: Oh ya.. bahagian kanan bilik saya (tak terlihat di gambar) terletaknya saya punya library. Gambar yang ni saya simpan dulu sebab tak surprise la kalau tunjuk semua kan? ;) Buku-buku yang kat lantai dan juga dalam kotak di gambar “Sebelum” semuanya tersimpan di home library saya… insyaallah lain kali boleh update!

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang speaker pakar, penulis buku terlaris dan personaliti TV/Radio. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker majlis anda, hubungi 03-77292277.
Pendapat Anda? [40] Comments