Sesi PERCUMA TERAKHIR – Perniagaan Internet & Media Sosial; Pantas, Mudah & Murah

Mulai tahun 2012 ini saya telah menghasilkan satu modul lengkap perniagaan Internet bersama Universiti bertaraf  antarabangsa, Asia eUniversity. 

Sempena usahasama bersama Asia eUniversity ini, suka saya menjemput anda ke sesi PERCUMA “Perniagaan Internet & Media Sosial, Pantas, Mudah & Murah” yang akan diadakan di Vistana Hotel, Kuala Lumpur pada 9hb Jun 2012.


Di sesi khas “Perniagaan Internet & Media Sosial- Pantas, Mudah & Murah” ini, anda akan pelajari:

  • Bagaimana ANDA boleh memulakan perniagaan Internet dengan PANTAS!
  • Kaedah MUDAH untuk menambahkan prospek untuk APA SAHAJA perniagaan!
  • Cara memulakan perniagaan dan mencapai BERIBU pelanggan dengan MURAH
  • Teknik promosi yang memberi pulangan TERPANTAS
  • Strategi MUDAH media sosial dalam memaksimakan KEUNTUNGAN
  • Pengiklanan online yang MURAH tetapi memberi pulangan yang HEBAT

 

Sesi khas yang sarat dengan ilmu perniagaan Internet dan media sosial menambahkan kejayaan perniagaan anda ditaja oleh “Executive Diploma in Internet and Social Media Marketing”, oleh itu, kemasukan adalah PERCUMA.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

10 thoughts on “Sesi PERCUMA TERAKHIR – Perniagaan Internet & Media Sosial; Pantas, Mudah & Murah

  1. Terbaik daripada IK.. banyak info yang dikongsikan oleh IK dalam setiap ceramah yang beliau sampaikan.. kalau ada kelapangan masa memang teringin sangat nak join..

  2. Peluang terbaik untuk belajar daripada pakar dan mentor internet. Insyaallah saya akan daftar dan hadirkan diri. Terima kasih, IK

  3. Dear Irfan..just to tell you that it was a pleasure to meet you at hello on Two this morning! Thank you for the advice about the Youtube.

    Take care and all the best always!

    Joseph

  4. Assalamualaikum..

    IK,

    Dah lama tak lawat blog IK.. Diharap IK sihat, dan terus ceria selalu..

    Alamak dah terlepaslah sesi percuma ni.. Harap ada sesi macam ni lagi di lain kali..

    Insya Allah.. kalau ada masa lapang, boleh join..

  5. Subhanallah..Alhamdulillah ada insan seperti IK di mukabumi Msia ni.
    IK byk bagi tips-tips secara percuma, sgt berguna untuk usahawan-usahawan yang baru nak bertatih macam saya sendiri.
    Sekarang saya faham kenapa IK begitu pemurah, menyampaikan ilmu yang ada dengan iklas dan percuma.
    “Sepertimana sabda Rasulullah SAW
    ‘Sampaikanlah pesananku
    walaupun satu ayat’. Sesungguhnya apabila matinya seseorang anak Adam itu, hanya
    3 perkara yang akan dibawanya bersama :
    1) Sedekah/amal jariahnya
    2) Doa anak-anaknya yang soleh
    3) Ilmu yang bermanfaat yang disampaikannya kepada orang lain
    – IK begitu kaya dengan nilai yang ke-3
    Terima kasih IK & team. Moga Allah memudahkan segala urusan kalian.Aminn…

  6. 1. Mereka mempunyai komuniti dan selalu berinteraksi di internet. Mereka mempunyai rangkaian kenalan sosial yang luas dan mungkin juga mempunyai pengikut yang ramai. Mereka selalu berbincang dan bertukar-tukar pendapat. Sekali sekala mereka akan mengadakan pertemua tidak rasmi seperti sesi teh tarik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.