IKSB Damansara up and running!

Bulan April adalah bulan yang amat sibuk bagi saya. Bermula dengan Revolusi Perniagaan Internet pada 2 & 3hb April- it was GREAT! dan juga proses membuka cawangan IKSB baru di Damansara… sehinggakan jarang sangat sempat update blog ini bulan ni.

Dalam masa 3 minggu, alhamdulillah pejabat IKSB dah fully functioning. Many interesting things will be done here, perkara2 yang sebelum ni saya nak lakukan tapi belum berkesempatan, dan alhamdulillah dah ada team untuk melaksanakannya. IKSB Damansara adalah one stop place untuk perkhidmatan e-commerce, multimedia dan juga social media, di mana senarai perkhidmatan penuh akan diumumkan dari masa ke semasa.

Apa yang pastinya, there will be more and more exciting activities untuk industri perniagaan Internet Malaysia, insyaallah dengan sokongan anda.

Berikut adalah antara gambar-gambar IKSB cawangan Damansara…

p1010229_594x445.jpg
Ruang santai & berjumpa tetamu

p1010230_594x445.jpg
Ruang mentoring & coaching eksklusif

p1010232_445x594.jpg
Ruangan ke pejabat

p1010237_594x445.jpg
Pejabat urusan IKSB Damansara

p1010236_445x594.jpg
Decor antara buku2 dan dvd saya…

So there you go… alasan mengapa saya dah lama tak update blog 😉 So, insyaallah lepas ni dah takde alasan lagi tak update blog…

So, check out nanti untuk some interesting things dari IKSB… satu yang akan datang, Revolusi TV! Tunggu…. 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

18 thoughts on “IKSB Damansara up and running!

  1. Salam Tuan Ik,

    Firstly, saya ingin ucapkan tahniah di atas pembukaan pejabat cawangan baru di atas. Satu lagi ladder step yang tuan berjaya lakukan. Tahniah Tuan.

    Ditambah dengan jadual kerja tuan yang ketat, masih berjaya lakukan yang terbaik malah lagi progress ke hadapan. Tahniah tuan. 🙂

  2. Salam IK 😉

    Masyaallah…. cantiknya ruang pejabat IK, jelous betul rasanya…hee..hee..heee..

    IK memamg sentiasa advance dengan idea dan macam-macam perkara yang tak terjangkau oleh orang biasa-biasa.. chewah.. !

    Apa pun taniah dan semoga Allah sentiasa melimpah rahmat buat Ik dan keluarga.

    ~Salam Revolusi Internet~

  3. Sifu,

    Congratulations! Wah bestnya dah ada ofis yang lebih canggih dan berguna untuk perniagaan internet.

    Saya tumpang gembira, gembira sangat2. Best!
    Tak sabar nak pergi sana. Nanti nak ajak Mira sekali biar dia semangat semula nak buat biz internet.

    Revolusi TV? Apa tu, bila nak start?

    Syabas sifu 😉

  4. IK,
    sangat besh opis IK.semangat saya nak kija di dalamnye!ape pon saya wish gud luck pd IK.Semoga segala pengorbanan, komitmen dan kebaikan IK dalam membantu orang lain akan sentiasa dibalas dengan kebaikan!saya selalu jadikan IK contoh usahawan muda berjaya terutama dalam setiap kelas entrepreneurship saya pd students!!!!IK adelah role model remaja mude macam kami!!!(ops, jgn akan dtg tgk tgk IK jadik ahli politik pulak)haha.

  5. salam irfan….i minat dengan reseller secara multi task. a few product i boleh marketkan. seperti education, it, raudhah Ogy dan lain-lain lagi.
    bila beri maklumat lanjut. TQ

  6. Cantik nye ruang pejabat IK . Walaupon selalu ke sana hanya untuk hadiri kelas …tak pernah lak masuk pejabat. Citarasa yang menarik ,santai tapi ada klass tersendiri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.