Ucapan Selamat Hari Raya & Sembang Raya 2007

Assalamualaikum,

ketupat.jpgCuti raya dah bermula, ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pelanggan Rahsia Internet.com, peserta Workshop Jutawan Internet dan juga pembaca setia Tip Satu Minit!

Kepada mereka yang menghantar Kad hari raya dan juga ucapan SMS hari raya, terima kasih banyak-banyak, tak sempat membalas kesemuanya! 🙁

Terima kasih atas sokongan anda semua sejak 2005 sehingga 2007 ini.

Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin dari saya sekeluarga & krew Irfan Khairi Sdn Bhd!

-Irfan Khairi

ps: Tip Satu Minit pun cuti sehingga minggu hadapan. Apa kata ruang ini kita buka untuk ucapan selamat hari raya & bersembang raya. Saya beraya di KL! Raya tahun ni balik mana? Mana la tahu ada yang sekampung boleh melawat 🙂

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

36 thoughts on “Ucapan Selamat Hari Raya & Sembang Raya 2007

  1. Wa’alaikum salam

    Hepinya arini blk JB, dekat je s’pore.SALAM LEBARAN UTK SEMUA UMAT ISLAM terutama Irfan khairi & keluarga,usahawan2 internet, pembaca tips 1 mnit.

    MAAF ZAHIR & BATIN
    SEMOGA GEMBIRA DISAMPING KELUARGA TERSAYANG

    P/S: Doakanlah wira negara Malaysia yg tgh berjuang (Dr Sheikh Muzafar Shukor) Mudah2an mencapai matlamat.Inyaallah..

  2. بسم آلله آلر حمن آلر حيم

    السّلام عليكم و رحمة الله

    “SELAMAT MENYAMBUT SYAWAL” kepada semua pengunjung Tips 1 Minit.

    Berhati-hati semasa di jalanraya.

    Saya beraya di Jelebu dan Pekan.

    Hisham;
    “Semoga Ramadhan Mendidik Kita”

  3. Askm,

    Di kesempatan ini saya juga ingin mengucapkan,Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada Irfan dan keluarga, juga kepada semua pembaca tip satu minit.

    Yang mana pulang ke kampung di harap berhati-hati di jalan raya.Semoga perjalanan anda selamat sampai ke destinasi yang di tuju.

    Tahun ini saya beraya rumah suami di Banting.
    (dekat dengan keluarga Misbun punya rumah) Insyaallah, minggu depan balik ke kampung saya di Pahang Jengka 23.

    P/S: Kepada wanita-wanita di luar sana.Berhati-hati bawa beg tangan anda.(Saya baru jadi mangsa ragut)Kalau boleh jgn bawa cash banyak…dan kurangkanlah pakai barang kemas.

    Sekian.

  4. assalamualaikum

    Berlabuh mentari di kaki Ramadhan
    Takbir Syawal Menggema Alam
    Salam dihulur saling bermaafan
    Aidil fitri dirai keinsafan bersulam

    “berhati-hati di jalan raya”

  5. hi salam ramadhan & selamat aidilfitri..

    raya ni kita kat singapore jek..mmg rindu sgt nak raya kat tanah air-malaysia,
    tapi kita dah menetap kat sini jadi susah nak balik kampung..
    anyway kita nak amik kesempatan ini untuk ucapkan selamt ari raya kpd semua umat islam serata dunia,dan kita juga harap dapat berdoa untuk insan2 yang istimewa terutama kpd arwah nurul jazlin,
    dan juga slam aidilfitri kdp angkasawan msia yang pertama ‘dr sms’,semoga selamat di angkasa lepas
    dan ucapan yang paling speacial kedapa IRFAN & keluarga–my idol..
    dan tak lupa juga kat semua netters kat tips satu minit ini..

  6. semoga tuhan mengampuni dan merahmati hidup kita semua hari ini, amin.

    selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada dan keluarga serta pembaca-pembaca tip satu minit.

    walau apa jua yang berlaku dalam kehidupan anda, anda tetap makhluk tuhan, tuhan pastinya bangga dengan mu.

  7. Bak kata kawan-kawan saya yang berbangsa Cina..”Kalau ada wang..hari-hari pun boleh “Raya”..Tapi,kalau takder wang..Hari Raya pun macam takder “Raya”.
    So,saya ingin ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir & Batin kepada semua pelanggan dan pengunjung ruangan Tips 1 Minit.
    Berjimat cermat dalam berbelanja dan berhati-hati di jalan raya.

  8. Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir Batin… Nyanyi lagu raya sikit

    “Di hari raya, terkenang daku kepada si dia, …ayah serta bonda ku”

    Hehehe…Bro Razzi ingin mengambil kesempatan ini untuk menjemput anda semua untuk ke OPEN HOUSE CATRIONA ROSS! Silalah datang beramai-ramai…

    Pada: hari raya ke 2
    TIME : 12 tengahari hingga 3 petang.

    Klik di sini untuk melihat alamat dan pelan ke rumah beliau >>> http://www.kuncicinta.com/blog

    Datang tau! 😆

  9. Waalaikumussalam..

    Saya juga ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri maaf zahir batin kpd Irfan sekeluarga & krew, pembaca2 tip 1 minit, peserta2 workshop rahsia internet terutama peserta yg same batch dgn saya iaitu pd 16/6/07, Marriot Hotel. Apa kabar semua? Bisness bagus?:-)

    Irfan raya kat KL di mana? Ada rumah terbuka ke utk kami semua?…

    Tq…:-)

  10. Askm, sempena Bulan Baik hari Baik ini,saya nak ucapkan selamat hari raya buat and family……..sori tulisan berterabur……….saya bukan angkasawan

  11. Salam,

    Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Irfan Khairi, dan semua pembaca blog ini.

    Semoga lebaran kali ini, mencetuskan kebahagiaan dan ketenangan yang berpanjangan dalam kehidupan.. 🙂

    Salam Aidilfitri.

  12. Assalamu’alaikum dan Salam sejahtera kepada semua.

    Eid Mubarak, Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir Batin.

    Saya baru pulang ke kota KL. Semalam bertolak dari Kota Bharu. Alhamdulillah perjalanan kami selamat, cuma jalan agak sesak di jalan Pasir Mas, Machang, Kuala Krai.

    Saya rasa sudah sampai masanya kerajaan atau pihak swasta menyediakan lebuhraya baru Kota Bharu-Kuala Krai-Gua Musang-K.Lipis

    Umum kita ketahui, infrastruktur jalan raya adalah pemangkin ekonomi rakyat dan juga untuk meningkatkan keselamatan pengguna jalan raya.

    Jalan raya umpama ‘bandwith’ jalur lebar, jika sesak dan slow bermakna perlu upgrade kepada lebih besar.

    Anyway itu saja celahan saya pada hari ni. Marilah kita ambil kesempatan RAYA ini untuk menziarahi rakan2 dan saudara mara mahupun di kota dan di desa.

    clik sini untuk tips kesihatan http://alphalipid.fotopages.com

    wan hamidi
    ahli farmasi/wellness consultant

  13. Askum…Selamat Hari Raya wat sekeluarga…dah lame x bagi komen coz kesibukan kerja..tapi tertarik dengan tips ..Insya-Allah…saya yakin mampu mencapai 1st million…

  14. Ramai yang masih bercuti raya lagi….
    Tapi saya sudah bekerja…
    Nak kena “cover kerja” rakan-rakan yang masih lagi bercuti pulak tu…..
    huhuhuhuhu…….

  15. SALAM HARI RAYA . DAN SEMUA,
    Maaf zahir & batin.

    Tamadun umat membangun kerana bangsanya,
    tamadun umat hancur kerana tabiat buruknya,
    Sain teknologi membangun kerana ujikaji dan
    tanpa jemu/putus asa saintisnya,
    Dan kejayaan akan menjulang dari kesilapan awal, perancangan jitu,serious,fokas dan
    tawakal pada Allah. Kata pujangga silam.

    Wasalam.
    isman.

  16. Salam Aidilfitri buat Irfan sekeluarga n semua pembaca tip1minit,

    Selamat hari raya , maaf zahir batin,
    Moga Aidilfitri kita kali ini akan lebih bermakna..

  17. Assalamualaikum

    Raya tanpa Aba tahun ini amat memedihkan hati. Mak pula sayu bila saudara mara datang. Aba pulang ke rahmatullah 27 Februari 2007 jam 11.51 pagi dan begitu dipermudahkan oleh ALLAH. Mungkin selama ini itulah doanya. Al-Fatihah.

    Indah Ramadhan kerana keinsafan, Indah Syawal kerana kemaafan, Salam Aidil Fitri untuk dan famili serta kepada semua pembaca Tip Satu Minit.

  18. Assalamualaikum wbt.

    Selamat Hari Raya kepada En. Irfan dan semua pembaca.

    Tahniah atas penubuhan Yayasan Ilham Budi. Saya tertarik dengan ulasan En. Irfan tentang ‘sel-sustainability’ sebuah yayasan.

    Untuk pengetahuan, kami di Al-Madina Agency, sebuah ejensi pengurusan kewangan mempunyai ilmu yang baru diaplikasi berkenaan dengan kaedah untuk mengekalkan kemampuan kewangan sesebuah yayasan.

    Tuan-tuan yang berminat boleh hubungi saya di 019-3131 193.
    sekian,

    Salam Aidilfitri

    Akmal

  19. Pantun! sudah
    Puisi! pernah
    Lirik! susah
    Prosa! ogah
    Nelpon! tidak murah
    Datang langsung! tidak tau rumah
    Minta dikunjungi! terkesan tidak ramah
    Mohon Maaf Lahir dan Batin..SALAM KNAL SEMUA GUE ANAK SIDOARJO…SELAMAT IDUL FITRI BUAT SEMUAA…ASSALAMU’ALAIKUM

  20. Selamat MeYambut Lebaran

    Semoga Ramadhan ini memberi keberkatan dan rahmat InsyaAllah…

    Semoga Syawal ini memberi kegembiraan InsyaAllah…
    Moga menjadi manusia yang soleh/solehah InsyaAllah…
    Hati-hati bila pulang ke kampung… InsyaAllah…
    Ingatlah Allah selalu… Jaga diri dan hiasi peribadi InsyaAllah…

Leave a Reply

Your email address will not be published.