Anda tercari-cari jawapan kepada
"Bagaimana hendak jadi kaya?"

Pelajari Minda, Strategi dan Teknik Kekayaan
8 Mentor Jutawan Malaysia!

Kini, mentor usahawan Jutawan, Jurulatih Jutawan, Jutawan MLM, Jutawan Senyap, Jutawan Berani Gagal dan Jutawan Internet mendedahkan STRATEGI SEBENAR DAN SATU-SATUNYA CARA bagaimana ANDA boleh mencapai kejayaan dalam bidang kewangan dengan cepat!

Ikuti transkripsi penuh temubual Irfan Khairi
bersama ikon & mentor jutawan Malaysia...

Dari: Irfan Khairi
Lokasi: Kuala Lumpur

Memang tidak dapat dinafikan lagi, kelapan-lapan jutawan ini tahu segala rahsia, tip, strategi, teknik dan minda bagaimana hendak menjana berjuta ringgit!

Apakah harga satu ilmu yang boleh diperturunkan oleh satu jutawan kepada anda untuk kejayaan anda?

Berapa banyak wang yang anda boleh perolehi sekiranya anda ketahui rahsia kelapan-lapan mentor jutawan ini?

 • Dato’ Dr Fadzilah Kamsah, mentor kepada mentor!
 • Azizi Ali, Jurulatih jutawan
 • Chef Li (Dato' Dr Rusly), Jutawan Senyap
 • Dato’ Dr Azman Ching (Jutawan MLM)
 • Billi Lim, Jutawan Berani Gagal
 • Dato’ Hussamuddin, Pengasas Kumpulan Karangkraf
 • Abang Abu, Usahawan/Motivator/Jutawan dari Singapura
 • Irfan Khairi, Jutawan Internet

Bayangkan anda boleh duduk bersemuka dengan kesemua ikon jutawan ini dan mereka mendedahkan mutiara-mutiara ilmu satu demi satu kepada anda!

Bayangkan setiap jutawan ini membantu anda meledakkan pendapatan anda- hanya satu kunci yang disampaikan boleh melipatkali gandakan pendapatan anda. Tetapi, di sini, anda akan memperolehi seratus satu kunci kejayaan!

Apa yang dapat saya katakan, WOW!!!! really amazing… memang hebat! Saya seorang hamba Allah yang paling susah untuk membaca buku-buku ilmiah. Melainkan betul-betul ada ransangan lain yang membuat saya nak baca, seperti buku-buku Irfan Khairi dan Dr. Fadzilah Kamsah. Tetapi ebook ni memang buat saya teruja sangat-sangat…

First time baca buku siap ada buku catatan dan pen yang langsung tak lepas tangan…ikut hati nak catat setiap word. Sebab setiap perkataan memberi makna yang sangat-sangat hebat. Rugi sangat-sangat pada mereka yang tak beli. Bukan senang nak dapat pendapat dan pandangan peribadi daripada mereka yang dah sangat berjaya. Kepada IK, krew & 7 lagi jutawan hebat, saya seikhlas hati ucapkan tahniah dan berbanyak terima kasih…seronok baca cerita dan pengalaman anda…terima kasih sangat-sangat. Assalamualikum.

Siti Rahmah Hj Mustafa
Dungun Terngganu

Setiap ikon jutawan yang berkongsikan ilmu di dalam ebook ini telah terbukti kejayaan mereka di mata masyarakat. Strategi-strategi yang mereka gunakan adalah strategi jutawan-jutawan seluruh dunia, bermula daripada zero, sehingga menjadi hero.

Dalam Mentor Jutawan, saya menemubual 7 ikon jutawan selama 30-90 minit di rancangan radio saya "Jutawan! bersama Irfan Khairi" di Radio24. Setiap soalan ditanya secara direct untuk mengetahui rahsia-rahsia kejayaan mereka tanpa berselindung. Oleh kerana temubual dilakukan secara langsung, ia bagaikan memaksa setiap jutawan mendedahkan rahsia mereka secara telus!

Ebook Mentor Jutawan di WW saluran Astro Awani

Irfan Khairi & Dangsuria membincangkan tentang Mentor Jutawan di Astro Awani


Mentor Jutawan Versi Ebook


Irfan Khairi Menjelaskan 7 Perbezaan Minda Kaya & Minda Miskin di Astro Awani

Sekiranya anda mengikuti perkembangan blog saya di IrfanKhairi.com, anda akan tahu bahawa saya mengambil masa yang lama dalam mendekatkan diri dengan orang ramai sejak tahun 2006 lagi. Tujuan adalah untuk memahami apakah masalah & soalan yang sering ingin ditanya kepada para jutawan. Soalan yang saya tanya kepada mentor jutawan direka khas untuk menjawab soalan-soalan yang berlegar-legar di kepala anda.

Ada juga soalan yang membuatkan mentor jutawan itu sendiri terkejut oleh kerana tidak pernah ditanya oleh sesiapa sebelum ini! Semuanya untuk saya pastikan dapat segala kunci dan strategi mereka untuk menjadi kaya didedahkan on the spot.

Setelah saya membaca Ebook ni, saya merasakan Ebook ini adalah wajib bagi anda yang mahu berjaya dan menjadi Jutawan kerana ingatlah resepi untuk berjaya menjadi jutawan adalah berguru dengan jutawan itu sendiri, jadi dapatkan Ebook ini yang sarat dengan info, tips dan strategi secara terus daripada bukan 1 tapi 8 mentor jutawan dalam ebook ini. Ebook ini ibarat gedung ilmu jutawan-jutawan Malaysia yang tidak ternilai harganya dan boleh dijadikan panduan buat kita pada setiap masa.

Saya merasakan Irfan telah meletakkan harga yang terlalu murah jika dibandingkan dengan ilmu yang ada dalam ebook ini, mungkin di sebabkan Irfan sememangnya hendak berkongsi dengan anda semua. Jadi pintu ke arah kejayaan sudah berada di depan anda, cuma anda yang tentukan sama ada untuk membuka atau tidak pintu tersebut. Terima kasih kepada Irfan Khairi kerana menghasilkan ebook ini.

Hapiz Rajali
http://www.hapizrajali.com

Setiap kali berdepan dengan mentor jutawan, saya meletakkan diri saya dalam keadaan anda. Apa yang anda ingin tahu daripada jutawan-jutawan ini? Ini untuk memastikan anda dapat segala jawapan yang diperlukan dalam jangkamasa yang telah di tetapkan program.

Ramai yang telah bermanfaat daripada ebook ini dan sering ianya mendapat pujian daripada pembaca!

Pada mulanya saya teragak-agak untuk membeli buku Mentor Jutawan. Saya fikir, mungkin isi kandungannya tidak jauh berbeza daripada buku-buku lain yang pernah saya baca. Tetapi sebaik sahaja membaca buku ini, persepsi saya mula berubah.

Buku ini memang berbeza. Mungkin kerana di sebabkan ia adalah transkripsi interview, saya dapat rasakan seolah-olah buku ini “hidup”. Sebagai contoh, sewaktu membaca Bicarawara Dato’ Dr Fadzilah Kamsah. Terngiang-ngiang suara Dato’ sehinggakan beberapa kali saya ketawa sendirian.(Nasib baik orang tak nampak! Kalau tidak, mungkin saya di cap gila sebab ketawa sorang-sorang).

Selain itu, ada banyak (sebenarnya terlalu banyak) mutiara kata, azimat dan highlights daripada mereka, yang perlu kita ambil iktibar dan boleh diaplikasikan dalam perniagaan. Adakalanya saya rasa benda yang disebutkan itu macam perkara biasa sahaja. Tapi, rupa-rupanya...perkara itulah yang kita tidak boleh terlepas pandang jika mahu berjaya dalam perniagaan.

Apa yang boleh saya simpulkan, pelaburan untuk buku ini memang berbaloi. Harganya sangat murah jika hendak dibandingkan dengan nilai yang akan diperolehi selepas membaca buku ini. Percayalah, anda tidak akan rugi kerana memilikinya. Tetapi anda mungkin akan rugi, jika anda tidak memilikinya. Ikhlas,

Amalia Ruslan
http://www.MajlisImpian.com

Anda akan pelajari 101 kunci, strategi dan prinsip mentor jutawan daripada mentor jutawan popular Malaysia termasuk...Mentor Jutawan #1:
Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah

Pakar motivasi #1 Malaysia, Dato' Dr Fadzilah Kamsah tidak lagi perlu diperkenalkan. Telah mengendalikan lebih daripada 7000 ceramah motivasi. Dalam Mentor Jutawan, beliau mendedahkan strategi-strategi bagaimana anda boleh menjadi seorang usahawan yang cemerlang. Dato' Dr Fadzilah Kamsah memberi petua-petua hebat berteraskan contoh moden dan contoh Islamiah tentang minda seorang Jutawan.

Dato' Dr Fadzilah Kamsah mendedahkan:

 • kisahnya yang tidak mendapat sokongan bapa apabila ingin memulakan perniagaan!
 • rahsia kejayaan beliau dalam bidang motivasi!
 • walaupun 9/10 rezeki datangnya dalam perniagaan, tetapi apakah penyebab 9/10 perniagaan gagal!
 • rahsia dalam menggandakan ilmu di dalam diri sendiri
 • cara menjadikan stress suatu yang positif!

  ... dan banyak lagi!

"Seseorang yang ingin cemerlang dalam apa jua bidang pun mesti ada guru dan mesti berguru. Dan ini yang orang kadang-kadang terlepas pandang"
- Dato’ Dr Fadzilah KamsahMentor Jutawan #2:
Azizi Ali

Jurulatih Jutawan

Pakar kewangan #1 Malaysia, Azizi Ali mendedahkan apa yang diperlukan untuk menjadi jutawan. Jurulatih jutawan telah melahirkan ramai jutawan melalui buku-buku dan juga seminarnya. Penulis buku terlaris termasuk, Jutawan dari planet Jupiter dan Lahirnya seorang Jutawan. Azizi Ali mendedahkan apa yang diperlukan untuk menjadi seorang jutawan ekstrem!

Antara topik yang di dedahkan:

 • apa satu perkara yang dilakukannya setelah perniagaan pertamanya gagal yang menjaminkan kejayaan perniagaan seterusnya?
 • bagaimana untuk memastikan lagi banyak wang kita dapat, tidak menjadi lagi banyak wang dibelanja?
 • 5 kunci menjadi jutawan ekstrem
 • faktor No #1 penting sebelum memulakan perniagaan!
 • bagaimana menggandakan pendapatan anda cara jutawan-jutawan lakukan!

  ... dan banyak lagi!

"Lalu terjumpa satu formula kejayaan di mana lebih banyak buku yang saya baca, maka saya bertambah kaya"
- Azizi AliMentor Jutawan #3:

Dato' Dr Rusly B Abdullah (Chef Li)

Jutawan Senyap

Penulis buku trilogi terkenal, "Jutawan Senyap", Chef Li mendedahkan rahsia untuk menjadi jutawan bidang masakan (food & beverage). Pengasas Institut Kulinari Anjung Seri, Chef Li bukan sahaja pakar dalam bidang masakan, tetapi, beliau telah melahirkan ramai usahawan-usahawan bidang masakan.

Antara topik yang di dedahkan:

 • apa yang membuat Chef Li memulakan perniagaan gerai dan berhenti kerja sebagai pegawai bank bergaji besar?
 • tentunya langkah beliau dikritik oleh keluarga dan kenalan- apa yang dilakukannya?
 • masakan yang sedap tidak menjaminkan perniagaan makanan anda berjaya! Ketahui prinsip 3C
 • perniagaan makanan margin untung lebih 100%!
 • apakah maksudnya formula kejayaan Chef Li TNS x L?
 • teknik di mana walaupun perniagaan kecil- cara ini menjaminkan anda untuk menjadi jutawan!

  ... dan banyak lagi!

"Jadi apabila kita jumpa dengan idola yang tepat, kita akan mendapat nasihat-nasihat yang positif"
-Chef LiMentor Jutawan #4:
Dato' Dr Azman Ching

Jutawan MLM

Jutawan MLM terkemuka, Dato' Dr Azman Ching mendedahkan kisah perit jerihnya, bagaimana daripada zero, menjadi seorang hero. Pakar motivasi dan juga usahawan yang disegani, Dato Dr Azman Ching mendedahkan rahsianya bagaimana beliau menjadi jutawan MLM dengan lebih 250,000 orang downline!

Antara topik yang didedahkan:

 • pentingnya komunikasi dalam perniagaan dan bagaimana sekiranya anda yang pemalu juga boleh hebat dalam komunikasi!
 • rahsia menjadi hebat dalam MLM
 • Teknik "Doktor dalam peperangan" yang pasti akan melipatkali gandakan prospek anda!
 • strategi A-B-C dalam mendapatkan downline pada bila-bila masa sahaja, tidak kira keadaan kewangan anda!
 • formula kekayaan Azman Ching = K-A-S-H

  ... dan banyak lagi!

"Apa yang paling penting adalah setelah kita miliki segala-galanya, maka satu lagi yang kita beri adalah kepada masyarakat"
-Dato' Dr Azman ChingMentor Jutawan #5:
Billi Lim
Jutawan berani gagal

Jutawan yang berani gagal, World's No #1 Failure Guru, Billi Lim. Sejak kecil, dalam hubungan kekeluargaan, beliau gagal. Dalam pendidikan, beliau gagal. Dalam cinta, beliau gagal. Dalam perniagaan beliau gagal. Sehingga Billi jumpa formula berani gagal! Kini Billi Lim merupakan penulis dan speaker yang terkenal dengan gayanya tersendiri memberi fokus bahawa kegagalan adalah batu loncatan untuk berjaya.

Antara topik yang didedahkan:

 • kisahnya yang gagal dalam segala-galanya!
 • bagaimana ubahkan kegagalan menjadi kejayaan
 • menjadi gembira tidak memerlukan syarat- rahsia berfikiran positif!
 • cara menghilangkan perasaan takut pada rejection dan bagaimana mengurangkan rejection!
 • apakah yang dimaksudkan dengan X-Factor di mana semua jutawan perlu ada?

  ... dan banyak lagi!

"Sekarang, jika kita tidak ambil risiko dan berani, kita tidak boleh jadi kaya. Tidak boleh menjadi jutawan kerana peluang adalah lebih banyak daripada dulu"
- Billi LimMentor Jutawan #6:
Dato' Hussamuddin Yaacob

Pengasas Kumpulan Karangkraf Sdn Bhd

Karangkraf kini merupakan pengeluar majalah terbesar di Malaysia. Juga, merupakan syarikat percetakan terbesar di Malaysia. Apakah rahsia Dato' Hussamuddin yang lahirnya dalam keluarga yang memiliki sebuah kedai majalah (teramat kecil), dan kini memiliki syarikat penerbitan terbesar di Malaysia?

Antara topik yang didedahkan:

 • kisah Dato' Hussamuddin
 • daripada kedai majalah kecil, menjadi penerbit terbesar di Malaysia!
 • rahsia memupuk persekitaran kerja yang hebat
 • kesilapan utama yang kritikal ramai usahawan-usahawan lakukan!
 • rahsia perniagaan, walaupun sekiranya tiada permintaan!
 • mindset jutawan

  ... dan banyak lagi!

"Saya fikir walaupun saya miskin, saya mesti berikhtiar untuk berjaya. Dan untuk berjaya mesti melalui perniagaan"
- Dato' HussamuddinMentor Jutawan #7:
Abang Abu
Usahawan Jutawan

Abang Abu adalah motivator kewangan terkenal di Singapura! Seorang usahawan, motivator dan juga ikon TV Singapura, Abang Abu mendedahkan rahsianya menjadi jutawan pada umur 26 tahun. Bagaimana seorang insan ini yang melalui satu kemalangan yang ngeri yang telah meragut nyawa kedua ibu bapanya dan hampir mengambil nyawanya juga, telah bangun dan menentang arus dan menjadi seorang jutawan?

Kisah inspirasi yang pasti akan menyuntik semangat anda serta strategi kewangan yang didedahkan di seminar terlarisnya di Singapura!

Antara topik yang didedahkan:

 • bagaimana Abang Abu bangun daripada tragedi kemalangan yang meragut nyawa kedua ibu bapanya sehingga menjadi seorang jutawan pada umur 26 tahun?
 • kata Abang Abu, semua orang yang ingin berjaya memerlukan PHD!
 • mencapai matlamat semudah A-B-C-D
 • 6 Peringkat penting bebas kewangan
 • Cara INVEST dalam perniagaan
 • mengapa memilih rumah kedai sebagai pelaburan dan bukan rumah?
 • 8 Langkah untuk jadi kaya... raya

  ... dan banyak lagi!

"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"
- Abang AbuMentor Jutawan #8:
Irfan Khairi
Jutawan Internet

Peneraju program "Jutawan", Irfan Khairi mendedahkan rahsia kejayaannya. Apa yang dilakukan oleh pemuda ini untuk menjadi jutawan? Bagaimana beliau perlu bekerja sebagai seorang tukang cuci pasaraya dan tandas selama 2 tahun untuk mengumpul wang membeli buku motivasi dan ceramah motivasi? Namun, kesemuanya telah memberi pulangan beribu kali ganda. Ketahui tips dan strategi Irfan Khairi, jutawan Internet kita!

Antara topik yang didedahkan:

 • apa yang memotivasikan Irfan Khairi ingin jadi jutawan ketika berumur 18 tahun?
 • untuk mencapai matlamat, Irfan Khairi terpaksa bekerja sebagai tukang cuci tandas selama dua tahun. Mengapa?
 • satu-satunya formula untuk berjaya yang di akui oleh kesemua ikon jutawan
 • 2 kaedah promosi perniagaan Internet Irfan Khairi yang mengubahkan keadaan dari 3 pelanggan setahun kepada 3 pelanggan setiap hari!
 • strategi membaca 100 buah buku dengan hanya meluangkan 1 jam sehari!

  ... dan banyak lagi!

"Apa yang kita capai tahun depan, atau lima tahun akan datang, atau sepuluh tahun akan datang adalah berdasarkan pilihan dan keputusan yang kita lakukan hari ini"
-Irfan Khairi


Mentor Jutawan memuatkan kisah suka & duka, kisah kegagalan, kisah inspirasi, tip-tip untuk meniti kejayaan, strategi perniagaan & kewangan dan banyak lagi dalam membantu anda mencapai kecemerlangan dalam bidang kewangan.

Sekiranya anda ingin menjadi seorang doktor pakar, anda perlu belajar di Medical School. Sekiranya anda ingin belajar perniagaan, anda perlu belajar di Business School.

Tetapi, sekiranya anda ingin menjadi jutawan, anda memerlukan mentor-mentor Jutawan!


Keratan Mentor Jutawan di Utusan Malaysia

Dalami minda jutawan supaya anda juga dapat mengaplikasikan minda yang sama.

 • Apa yang membezakan jutawan dan mereka yang berpendapatan sederhana?
 • Bagaimana kesemua ikon jutawan ini pernah menemui keagalan atau bermula dari ZERO kini menjadi HERO?
 • Bagaimanakah mindset seorang jutawan Malaysia?
 • Apakah persamaan yang ketara antara kesemua mentor jutawan ini di mana anda juga boleh amalkan?
 • Apakah strategi untuk memastikan apa sahaja perniagaan anda akan mencapai kecemerlangan?
 • Bagaimana hendak bangun setelah gagal, gagal, gagal, gagal, dan gagal lagi?
 • Apa yang memberi inspirasi kepada jutawan-jutawan ini?
 • Apakah yang dilakukan oleh jutawan-jutawan ini yang anda tidak lakukan?
 • Mengapa antara kita ada yang bekerja bertungkus lumus, tetapi masih tidak menjadi jutawan?

Semuanya dan banyak lagi telah terjawab dalam ebook "Mentor Jutawan" bersama Irfan Khairi.

Berapakah harga ebook mentor jutawan?

Ianya dikatakan perjalanan beribu batu bermula dengan hanya satu langkah. Begitu juga perjalanan mencapai RM1 juta, bermula dengan satu pelaburan kecil. Segala kisah, tips dan strategi 8 mentor jutawan di atas adalah milik anda untuk diimplementasikan pada harga RM40.00 sahaja.

Jika dibandingkan, pelaburan kecil RM40.00 ini, adalah teramat kecil dengan ilmu-ilmu yang didedahkan oleh mentor-mentor jutawan ini yang dengan mudahnya adalah beribu kali ganda nilainya.

Mentor Jutawan sememangnya harus dimiliki dan dibaca oleh sesiapa sahaja yang mempunyai hasrat untuk menjadi jutawan pada suatu hari nanti ataupun sekurang-kurangnya untuk berada di tahap bebas kewangan. Pengalaman 8 jutawan yang terpaksa melalui pelbagai kesusahan dan kegagalan yang berbeza sebelum berjaya dan bergelar jutawan harus dijadikan panduan supaya kita tidak mengulangi kesilapan mereka.

Pelbagai tips, rahsia, pengalaman, panduan dan ilmu yang dicurahkan oleh 8 jutawan adalah tidak ternilai harganya dan saya pasti harga ebook ini tidak sepatutnya dijual dengan harga RM40.00. Tanamkan tekad dan kuatkan semangat, Insyallah kita juga boleh mencapai cita-cita untuk berjaya seperti mereka suatu hari nanti.

Azmi
www.wavecommunications.com.my

Sekiranya bagi anda, pelaburan ini adalah terlalu tinggi, ingin saya petik dari temubual saya sendiri dalam Mentor Jutawan apabila ditanya oleh Nizal Mohammad tentang pelaburan saya dalam menuntut ilmu kejayaan:

"... Sebelum memasuki kelas ataupun kuliah, saya akan bekerja sebagai tukang cuci pasaraya dan tandas untuk mendapatkan wang tambahan setiap pagi. Saya lakukan ini selama dua tahun. Dengan wang tambahan tersebut saya akan ke kedai buku pada hujung minggu untuk membeli buku-buku kejayaan untuk melengkapkan lagi diri saya tentang ilmu-ilmu kejayaan."~Irfan Khairi

Apa pula kata mentor-mentor Jutawan mengenai program bicarawara "Jutawan bersama Irfan Khairi":

"Program ini sepatutnya sudah ada lama di mana kita berkongsi ilmu, tip, strategi, pengetahuan tentang bagaimana kita menguruskan kewangan dan untuk bagi mereka yang ingin tahu bagaimana hendak menjadi seoarang jutawan!"~Azizi Ali, Jurulatih Jutawan

"Ini adalah program yang bagus, baik dan FANTASTIC! Bukan hanya kita dapat mengundang jutawan-jutawan menyampaikan pengalaman mereka, ini juga adalah cara yang paling baik mendekatkan usahawan-usahawan muda kita yang ingin memiliki cara-cara dan teknik-teknik untuk lebih berjaya! Program ini akan benar-benar membantu mereka sepenuhnya!" ~Dato' Dr Azman Chin, Jutawan MLM

PERCUMA:

 • Kupon diskaun RM70 untuk Workshop Jutawan Internet kelolaan Irfan Khairi.

 • Koleksi 3 ebook kekayaan klasik Think and Grow Rich oleh Napolean Hill (buku best seller yang disebutkan beberapa kali oleh mentor-mentor jutawan!), The Science of Getting Rich oleh Wallace Wattles dan As a Man Tinketh oleh James Allen.

Seperti yang anda lihat dari komen-komen pembaca, ramai tidak setuju dengan betapa murahnya harga ebook Mentor Jutawan. Harga yang lebih tinggi patut dikenakan.

Buat masa ini, harga ebook ini adalah RM40.00. Sebagai usahawan, it make sense untuk saya tambahkan harga untuk memaksimakan keuntungan perniagaan saya. Krew-krew di Irfan Khairi Sdn Bhd juga mendesak saya setiap hari untuk meletakkan harga yang lebih tinggi dan berpatutan- lagi tinggi keuntungan syarikat, lagi tinggi bonus mereka :)! Mana tahu, saya akan tambahkan harga tidak lama lagi..

Oleh itu, untuk memastikan anda mendapat segala ilmu mentor-mentor jutawan ini pada harga yang terendah, sebelum timbulnya keputusan untuk naikkan harga (maklumlah, harga minyak pun dah naik!) pastikan anda dapatkan mentor jutawan hari ini juga!

Pelaburan anda hari ini untuk ilmu kekayaan & kejayaan yang tidak ternilainya dari 8 Mentor Jutawan adalah hanya RM40.00 untuk hari ini.

*Nota: Mentor Jutawan adalah ebook (format digital) dan akan dihantar kepada anda melalui email dalam masa 24jam selepas membuat bayaran. Anda hanya 24jam sahaja daripada mengetahui permata-permata ilmu 8 Mentor Jutawan ini.


Klik di sini untuk pembayaran
Kad Kredit secara online


Klik di sini untuk pembayaran
Bank-in / Mesin ATM / Online banking


ps: On a serious note, sebenarnya antara sebab kami meletakkan pada harga yang rendah adalah kerana percaya ilmu yang terkandung dalam ebook ini sebaiknya mencapai jumlah pembaca yang paling ramai. Antara misi kami juga adalah untuk jadikan ebook "Mentor Jutawan" ebook paling laris di Internet di pasaran Malaysia.

Kami berpendapat, pada harga yang rendah, ia memudahkan anda untuk membelinya dan kami yakin anda akan setuju dengan isi kandungan ebook ini yang nilainya tidak terhingga dan tidak terkira dengan wang ringgit. Kami berharap anda pula akan mengesyorkan ebook ini kepada kenalan-kenalan anda yang akan mendapatkannya pada harga yang rendah. Maka, misi kami untuk mencapai lebih ramai pembaca akan tercapai :)

pps: Infact, sekiranya anda syorkan ebook ini kepada kenalan anda, bukan sekadar anda dan kenalan anda mendapat ilmu yang tidak terhingga, kami akan beri anda wang Ringgit Malaysia lagi tu! Dapatkan ebook "Mentor Jutawan" dan anda juga boleh menjana pendapatan sampingan di Internet hari ini!

ppps: Sekiranya anda masih tidak dapat membuat keputusan untuk membeli, apa kata anda baca testimonial yang kami terima dalam masa 24jam selepas pelancaran Mentor Jutawan.


Sebarang pertanyaan, sila email sales@rahsiainternet.com atau hubungi 03-77292277 (9.00am-5.00pm Isnin-Jumaat)

Isi kandungan ebook ini adalah transkripsi temubual Irfan Khairi bersama ikon-ikon jutawan melalui program Radio 24, Jutawan bersama Irfan Khairi. Hakmilik isi kandungan adalah milik Irfan Khairi Sdn Bhd dan Radio24.

HakCipta terpelihara © 2008 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik.