Ingin memulakan perniagaan Internet tetapi tidak mempunyai produk?

Kini anda boleh menjual ebook laris di pasaran Mentor Jutawan dan menyimpan 100% dari keuntungan!

Berita baik! kerana anda boleh mendapatkan hak jualan semula (resell rights) kepada ebook yang kini laris di pasaran, Mentor Jutawan!

Apa itu Hak Jualan Semula / Resell Rights?

Hak Jualan Semula, atau Resell Rights bererti, anda boleh menjual ebook Mentor Jutawan dan mendapat 100% dari harga jualan. Dalam erti kata lain, sekiranya anda dapat menjual 20 ebook Mentor Jutawan pada harga RM40 (harga pasaran), anda mendapat pulangan RM800.

Ramai yang masih lagi tercari-cari produk untuk dijual di Internet, dan di sini, anda berpeluang memiliki produk ebook laris Mentor Jutawan yang mengandungi strategi menambahkan pendapatan dari 8 ikon jutawan Malaysia untuk anda mulakan perniagaan Internet anda!

Mentor Jutawan mengandungi temubual bersama 8 ikon jutawan termasuk:

 • Dato’ Dr Fadzilah Kamsah, mentor kepada mentor!
 • Azizi Ali, Jurulatih jutawan
 • Chef Li (Dato' Dr Rusly), Jutawan Senyap
 • Dato’ Dr Azman Ching (Jutawan MLM)
 • Billi Lim, Jutawan Berani Gagal
 • Dato’ Hussamuddin, Pengasas Kumpulan Karangkraf
 • Abang Abu, Usahawan/Motivator/Jutawan dari Singapura
 • Irfan Khairi, Jutawan Internet

Ini memberi kesenangan kepada anda menjualnya oleh kerana, nama-nama ikon di atas sudah tidak asing lagi di Malaysia! Untuk maklumat lanjut ebook hebat ini, klik di sini

Review dan testimonial yang amat positif juga telah diterima dari pembaca-pembaca ebook ini. Ini bagaikan jaminan kepada anda ebook Mentor Jutawan sememangnya berkualiti tinggi dan mengandungi informasi yang amat menarik untuk anda jual semula. Klik di sini untuk membaca review dan testimoni.

Mengapa ebook Mentor Jutawan?

 • Informasi adalah produk yang paling laris di Internet
  Ebook Mentor Jutawan adalah produk informasi. Produk informasi berbentuk ebook memudahkan penghantaran oleh kerana tiada melibatkan sebarang kos penghantaran- hanya hantar menggunakan email sahaja!

 • Isi kandungan informasi Mentor Jutawan yang hebat dan berkualiti
  Lihat sahaja testimoni daripada pembaca-pembaca Mentor Jutawan!

 • Satu-satunya ebook yang mendapat pendedahan di TV (Astro Awani)
  ebook Mentor Jutawan telah mendapat liputan di Astro Awani.

....

 • Mendapat pendedahan di akhbar tempatan
  Ebook Mentor Jutawan pernah mendapat liputan di akhbar Utusan Malaysia.


 • Mendapat pendedahan di radio
  Ebook Mentor Jutawan adalah penaja bagi rancangan "Irfan on Air" di Radio 24 setiap minggu tahun 2009 & 2010. Oleh itu, ebook Mentor Jutawan sering mendapat pendedahan di ruang udara!

 • Ebook Mentor Jutawan telah menjadi sebuah konvensyen!
  Keberkesanan dan kejayaan ebook Mentor Jutawan telah memberi inspirasi kepada Konvensyen "Dari Kosong Sampai Jutawan" dihadiri beratus-ratus penyertaan seluruh Malaysia serta mendapat liputan media meluas!


  Konvensyen Dari Kosong Sampai Jutawan membariskan antara speaker & motivator kejayaan & kekayaan daripada ebook Mentor Jutawan! telah dijalankan pada Januari 2010, Jun 2010 dan Januari 2011!


 • Produk RahsiaInternet.com yang paling laris terjual
  Ebook Mentor Jutawan adalah produk informasi yang terlaris di kalangan produk-produk Rahsia Internet.com. Jualannya melebihi jualan buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar yang merupakan buku yang laris di kedai-kedai buku!

 • Mengandungi ikon-ikon popular
  Ebook Mentor Jutawan mengandungi nama ikon-ikon popular dan dikenali. Dengan barisan nama ikon yang dikenali, ianya mudah mendapat kepercayaan dari pelanggan untuk membuat belian.

Bagaimana caranya mendapatkan Hak Jualan Semula?

Untuk mendapatkan lesen hak jualan semula, bayaran yang dikenakan adalah RM500 sahaja (buat masa ini). Ini membolehkan anda mendapatkan lesen jualan semula ebook Mentor Jutawan. Harga ini adalah agak berpatutan kerana anda hanya perlu membuat 13 jualan mentor Jutawan pada harga RM40 untuk break-even. Sebarang jualan selepas itu adalah untung bersih kepada anda!

Bayaran RM500 akan memberi anda:

 • Lesen jualan semula Ebook mentor Jutawan tanpa had- ini bererti anda boleh menjual seberapa banyak ebook Mentor Jutawan sekali pun dan mengaut keuntungan sampai bila-bila!
 • Template laman web Mentor Jutawan yang digunakan oleh kami - amat efektif mendapatkan pembeli!
 • Bahan promosi seperti Testimonial dan email untuk membantu anda promosikan Mentor Jutawan!

Jangan biarkan peluang ini melepasi anda begitu sahaja kerana Hak Jualan Semula / Resell Rights Mentor Jutawan kini hanya terhad kepada 6 0 pemegang lesen sahaja pada harga ini!

***PEMBERIAN LESEN HAK JUALAN SEMULA KINI DITUTUP***

 

Sebarang soalan, sila email info@rahsiainternet.com

HakCipta terpelihara © 2008 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik.

 

Syarat Hak Jualan Semula

Sebagai pemilik hak jualan semula, terdapat beberapa syarat yang perlu diikuti untuk menjaga pengedaran ebook mentor Jutawan pada tahap yang efisyen pada pemilik hak jualan semula. Antaranya:

 1. Ebook Mentor Jutawan tidak boleh dijual pada harga kurang daripada RM40 dan lebih daripada RM60 (untuk mengelakkan peperangan harga)
 2. Ebook Mentor Jutawan tidak boleh diberikan secara percuma (untuk mengelakkan jatuhnya nilai ebook ini)
 3. Pemilik lesen tidak boleh menjual hak jualan semula kepada pembeli. Bererti, anda hanya boleh menjual ebook Mentor Jutawan sahaja, dan bukan lesen hak jualan semula pada harga RM500 seperti ini (untuk mengelakkan persaingan yang berleluasa)
 4. Format ebook Mentor Jutawan tidak boleh diubah dan dijual dalam bentuk yang lain seperti buku bercetak, cd rom, MP3, powerpoint dan sebagainya.

Seperti anda dapat melihat, syarat-syarat tersebut adalah untuk menjaga kepentingan anda sebagai pemilik lesen jualan semula juga.

Sebarang soalan, sila email info@rahsiainternet.com