NOTA JUTAWAN NOTA MOTIVASI

Harga: RM 43.00 (Termasuk kos penghantaran)

Menjadi seorang jutawan merupakan impian semua orang. Membaca pengalaman seorang yang telah pun mencapai taraf jutawan ialah tindakan yang paling wajar.

Buku ini bukan tentang internet Irfan berkata dia merancang untuk menjadi jutawan ketika berusia 18 tahun. Tiga tahun kemudian barulah beliau berjumpa dengan perniagaan yang kebetulan melalui internet. Katanya lagi , “Sesiapa sahaja boleh menjadi jutawan.” Anda juga. Anda boleh menjadi jutawan dalam bidang yang anda ceburi sekarang! Bagaimana? Buku penuh warna warni ini member senarai panduan dalam bentuk yang paling mudah berserta ilustrasi menarik.NOTA JUTAWAN NOTA PERNIAGAAN

Harga: RM 35.00 (Termasuk kos penghantaran)

Penulis buku terlaris Nota Jutawan Nota Motivasi, Irfan Khairi kini mengahsilkan siri seterusnya dalam Nota Jutawan Nota Perniagaan. Seorang usahawan Internet yang Berjaya dan diberi jolokan Jutawan Siber, Irfan juga berkecimpung dalam berbgai-bagai perniagaan termasuk syarikat pengurusan acara, syarikat penerbitan serta syarikat produksi.

Dalam buku ini, Irfan Khairi berkongsi berbagai-bagai tip dengan para usahawan dan juga bakal usahawan dalam mencapai kejayaan yang cemerlang dalam bidang perniagaan.
Buku penuh warna-warni ini memberi senarai panduan dalam bentuk yang paling mudah berserta ilustrasi menarik.

 


NOTA JUTAWAN NOTA KEWANGAN

Harga: RM 35.00 (Termasuk kos penghantaran)

Buku ini adalah buku ketiga hasil tulisan Irfan Khairi selepas NOTA JUTAWAN, NOTA MOTIVASI dan NOTA JUTAWAN, NOTA PERNIAGAAN.

Pendekatan yang santai dan mudah dalam bentuk peta minda, menjamin buku ini juga amat menarik perhatian pembaca yang rata-rata memberi tumpuan kepada tip-tip atau inti sari mengenai motivasi, perniagaan dan keusahawanan.

Walaupun secara santai dan bersahaja, namun idea-idea yang disampaikan adalah amat serius untyuk pembaca mempraktikkan supaya pembaca dapat menguruskan kewangan dengan lebih baik, bijak dan berhemah. Insya-Allah.

 


BAGAIMANAKAH MENGUNAKAN BUKU-BUKU INI?

1. Beli sebuah. Meminjam baca tidak memadai. “ Apa yang anda patut labur jika hari ini anda memiliki wang RM100?”. Jawapannya, “Beli buku-buku ini!”

2. Baca berulang kali, Dato’ Dr. Haji Mohd. Fadzilah Kamsah, pakar motivasi terulung Negara berkata; “Anda perlu baca 21 kali untuk dapat menghayatinya”.

3. Salin atau tulis quotation dalam buku ini yang menarik perhatian anda. Baca setiap hari.

4. Jangan meminjamkan buku ini kepada kawan. Anda hanya boleh meminjamkan wang untuk dia membelinya.

5. Beli sebuah lagi untuk anda hadiahkan kepada orang yang anda sayangi: Suami anda… bos anda… pengurus anda… anak didik anda… bapa anda… ibu anda… pakcik & makcik anda… cikgu anda… murid anda...


Untuk pembelian buku-buku di atas (harga termasuk kos penghantaran dalam Malaysia):

Nota Motivasi: RM43.00

Nota Perniagaan: RM35.00

Nota Kewangan: RM35.00

Dapatkan ketiga-tiga: Nota Motivasi, Perniagaan & Kewangan pada harga: RM110.00


Maklumat pembayaran:

Bank: CIMB

Nombor Akaun : 1253-0013642-05-7

Nama: Irfan Khairi Sdn. Bhd.

Nombor pendaftaran syarikat: 719344P

*Selepas melakukan pembayaran, email kami di order@rahsiainternet.com salinan pembayaran anda beserta tajuk buku-buku yang dipesan.

Buku-buku akan dihantar pada hari yang sama menggunakan pos ekspres.

Terima kasih!

 


HakCipta terpelihara © 2011 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik.