Syabas dan tahniah saudara Irfan kerana memberi peluang kepada para usahawan untuk memantapkan diri, menimba ilmu dan seterusnya berjaya seperti mentor-mentor jutawan.

Sesungguhnya membaca e-book mentor jutawan adalah satu tindakan yang bijak dan mendorong saya agar lebih bersungguh-sungguh dan lebih kreatif untuk memajukan perniagaan saya.

Terima kasih

www.anggunkidscolours.com


Tak sampai 5 minit membaca laman web mengenai Mentor Jutawan, saya terus buat pesanan tanpa ragu-ragu.

Kenapa?

Saya tahu betapa besarnya ilmu yang bakal diperolehi daripada ikon-ikon jutawan Malaysia yang semestinya juga menjadi mentor kepada saya secara senyap-senyap. Bukannya senang untuk mendapatkan ilmu pengetahuan yang berdasarkan pengalaman dan pengorbanan seseorang jutawan. Lagipun, bukan setakat seorang, malah 8 orang jutawan mendedahkan rahsia, tips dan strategi kejayaan mereka.

Pastinya saya tak mahu ketinggalan mempelajari sebanyak mana yang mungkin.

Di dalam setiap bicarawara yang diberikan, ada sahaja perkara baru yang saya pelajari - ada sahaja yang akan menjadi titik tolak kepada usaha saya untuk terus berjaya.

Terima kasih kepada semua mentor jutawan -Dato’ Dr Fadzilah Kamsah, Azizi Ali, Chef Li, Dato’ Dr Azman Ching, Billi Lim, Datuk Hussamuddin Yaacob, Abang Abu dan Irfan Khairi.

Setinggi tahniah diucapkan kepada Irfan Khairi kerana mencipta sebuah ebook yang padat berisi dan semestinya ada ummph!

Kata orang putih “Success Leave Clues” (Kejayaan Ada Petunjuknya)… ebook Mentor Jutawan ini adalah petunjuknya.

Oleh itu, jadikan ebook Mentor Jutawan sebagai panduan dan inspirasi anda untuk maju ke hadapan.

Jika anda belum mendapatkan ebook ini lagi, pastikan anda buat pesanan pada hari ini juga.

Zamri Nanyan
Usahawan Internet dan Penulis bersama buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet”
www.BisnesDigital.com


Tanpa ragu-ragu saya terus order walaupun kad Kredit dah sampai penghujung. Baru baca mukadimah Mentor Jutawan dalam hati saya berkata ” Memang Berbaloi Aku Order”.

Terima Kasih sdr Irfan..tak sia-sia saja ikuti “Tip satu minit setiap hari!” sdr.

Tahniah sdr Irfan atas usaha sdr supaya ramai lagi bangun dan maju sebagai usahawan.

cdeq
http://mayabiz.bazaarlot.com


Menakjubkan,setelah membaca ebook Metor Jutawan saya amat teruja dengan isi kandungannya padat dan lengkap,yang boleh dianggap rahsia terbongkar.

Ebook Metor Jutawan ini mengetengahkan maklumat dan rahsia kejayaan pakar-pakar usahawan tempatan dan luar untuk sama-sama kita jadikan panduan mencapai kejayaan dalam bidang masing-masing.

Metor Jutawan merupakan produk terbaik dan saya bangga dengan kualiti dan penampilan produk ini.
Saya mengesyorkan anda mendapatkan ebook ini pada hari ini juga untuk mengetahuinya.
Ikhlas,

lankub
(roslan yaakub)


Buku yang hebat untuk pembaca yang hebat. Syabas Irfan Khairi. Mentor Jutawan memang sesuai untuk sesiapa sahaja yang mahu memulakan peniagaan sendiri. Mentor Jutawan telah berjaya mencungkil rahsia-rahsia jutawan yang berjaya untuk dijadikan fomula atau pembakar semangat untuk mereka yang ingin berjaya.

Semua Jutawan yang dipaparkan telah berkongsi jatuh bangunnya mereka di dalam dunia perniagaan. Kejayaan tidak datang bergolek tapi dengan usaha yang gigih. Mungkin sebelum ini ramai yang kurang berkeyakinan dalam memulakan perniagaan mereka sendiri. Saya percaya dan menjamin setelah membaca buku ini mereka akan lebih yakin dan tidak melakukan kesilapan yang telah mereka lalui.

Semua yang berjaya telah melakukannya from “scratch” dan tidak ada jalan mudah melainkan kita menjadikan cerita mereka sebagai sumber idea atau fomula untuk berjaya. Pastikan anda merebut peluang keemasan untuk mendapat buku ini.

www.izzulbabygift.com


Sebenarnya saya sudah berjanji pada diri tidak mahu membeli sebarang ebook lagi sebelum saya berjaya sebab sudah terlalu banyak ebook saya beli tetapi ‘belum rezeki’ saya untuk berjaya. Tetapi ebook ‘Mentor Jutawan’ ni berjaya mengamit dan mengetuk pintu hati saya untuk memiliki dan mencari rahsia bukan satu tetapi lapan orang jutawan dalam bidang masing-masing.

Akhirnya saya tewas, ‘Mentor Jutawan’ memang benar-benar satu ebook yang mesti dimiliki oleh setiap orang! Ianya tidak ternilai dengan wang ringgit berbanding ilmu yang dikongsi oleh lapan jutawan ini. ebook ini bukan sahaja sebagai pencetus semangat tetapi banyak ilmu, rahsia dan aktibar yang boleh dicontohi.
Jangan fikir dua kali, saya amat mengesyorkan anda memiliki ebook ini. Anda tidak akan rugi satu senpun bahkan anda boleh meraih pendapatan sampingan dengan program ‘affiliate’nya. Hebatkan!

Tq Irfan.

hajijah
July 18th, 2008 at 2:20 pm


MENTOR JUTAWAN adalah Ebook yang harus dimiliki oleh semua peringkat umur yang dahagakan kejayaan atau yang ingin melipatkali gandakan kejayaan yang sedia ada. Padat dengan info menarik dan tips menakjubkan daripada jutawan-jutawan tanah air berdasarkan kepada pengalaman mereka yang bermula “FROM ZERO TO A HERO”! Untuk menjadi jutawan perlulah mendapatkan panduan daripada jutawan dan inilah dia! MENTOR JUTAWAN!

Mohd Muazan Mohsin
July 18th, 2008 at 1:17 pm


Wau! Tidak pernah terfikir kita akan jadi jutawan dengan menjual pau atau kacang goreng.
Saya teruja pada formula “banyak baca buku, kita akan bertambah kaya” dan tip “doktor dalam perang”.

Syabas kepada yang membeli ebook ini!

Yang pastinya, Mentor Jutawan akan melahirkan lebih ramai jutawan dalam masa 7-10 tahun dari sekarang.

Selamat berusaha dan semoga kita sama-sama berjaya.

Rohaizan Khamis
http://gempurhpa.blogspot.com/


Saya baru sahaja selesai membaca buku ini. Apa yang hendak saya katakan bahawa buku ini bernilai. Pada mulanya saya sangkakan hanya sedikit input sahaja dikongsi kerana ianya berbentuk temuramah berbanding cara kebiasaan sesebuah buku ditulis. Tetapi jangkaan saya meleset. Memang banyak input dikongsi.Jika anda membeli buku ini, pastikan sebuah nota ringkas bersama anda. Saya jamin, sekurang-kurangnya anda akan menjumpai satu idea yang bernilai daripada setiap personaliti untuk diimplementasikan.

www.drinspirasi.com


Membaca eBook Mentor Jutawan seolah-olah anda sendiri bertemu bual secara dekat dengan kelapan-lapan Mentor Jutawan berkenaan.

Satu-satunya ebook yang memuatkan dan menghimpunkan pengalaman dan dorongan daripada mereka yang bergelar JUTAWAN!

Apa sahaja yang kita lakukan, didorong oleh inspirasi, eBook ini mendorong kita untuk menuju ke arah menjadi JUTAWAN!

eBook yang harus dimiliki oleh semua yang ingin bergelar JUTAWAN!

Salam kekayaan,

THINKERICH
www.pemikirkaya.com


Tahniah Irfan Khairi telah berjaya menerbitkan sebuah buku Mentor Jutawan. Tidak rugi sesiapa yang membeli buku ini kerana isi kandungannya penuh dengan mutiara kata, azimat dan highlights serta tips untuk berjaya dalam perniagaan dari pengalaman 8 Mentor Jutawan.

Buku ini memang berbeza dari keluaran sebelum ini. Isi kandungannya berdasarkan interview beliau dengan 8 mentor jutawan. Memang beruntung saya kerana hanya membeli sebuah buku Mentor Jutawan ini seperti membeli lapan buah buku. Macam orang kata “8 in 1?!Buku ini memang berbaloi untuk dijadikan panduan untuk memulakan perniagaan.

Kepada sesiapa yang belum memilikinya, beli buku Mentor jutawan sekarang kerana pelaburan untuk buku ini memang berbaloi. Harganya berpatutan jika hendak dibandingkan dengan ilmu yang akan diperolehi selepas membaca buku ini. Anda tidak akan rugi memilikinya.. “lebih banyak membaca, bertambah kaya”

Mohd Nazrien A.R
Kota Kinabalu, Sabah


Mentor Jutawan berharga RM40.00 sahaja.
Dapatkan sekarang.


Klik di sini untuk pembayaran
Kad Kredit secara online


Klik di sini untuk pembayaran
Bank-in / Mesin ATM / Online banking

Kembali ke Laman Utama


Sebarang pertanyaan, sila email sales@rahsiainternet.com atau hubungi 016-6966644 atau 014-6633311


Isi kandungan ebook ini adalah transkripsi temubual Irfan Khairi bersama ikon-ikon jutawan melalui program Radio 24, Jutawan bersama Irfan Khairi. Hakmilik isi kandungan adalah milik Irfan Khairi Sdn Bhd dan Radio24.

HakCipta terpelihara © 2008 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik.