Program Affiliate "Rahsia Jutawan Internet 2.0"


>> Login ke akaun anda <<

atau...

Belum daftar?

1: Daftar sebagai affiliate secara percuma! Klik di sini

2: Anda akan mendapat USERNAME dan PASSWORD melalui email anda

3: Login ke control panel anda untuk mendapatkan link atau banner untuk anda iklankan "Rahsia Jutawan Internet 2.0"

4: Letakkan link atau banner anda di blog / laman web / email anda

5: Sekiranya seseorang klik pada link atau banner anda di blog / laman web / email anda, dan membuat belian "Rahsia Jutawan Internet 2.0", anda akan mendapat komisyen RM100 bagi setiap belian!

Semoga anda memperolehi pendapatan yang baik melalui program affiliate Rahsia Jutawan Internet 2.0! Sekiranya ingin maklumat lanjut, sila baca Q & A di bawah...Q & A

Apakah itu "Program Rahsia Jutawan Internet 2.0"?

Program affiliate Rahsia Jutawan Internet 2.0 membolehkan anda mempromosikan program 18 DVD "Rahsia Jutawan Internet 2.0" kepada orang ramai dan sekiranya terdapat jualan, anda akan menerima komisyen sebanyak RM100 untuk setiap jualan.

Bagaimanakah saya boleh promosikan "Rahsia Jutawan Internet 2.0"?

Kebiasaannya anda promosikan Mentor Jutawan di laman web anda, di blog ataupun facebook anda.

Anda juga boleh mempromosikan melalui kaedah lain seperti email, forum, chatroom, myspace, friendster dan sebagainya. Namun begitu, perlu diingat bahawa anda perlu promosi secara beretika (tidak spam), kerana promosi membuta akan mengakibatkan orang ramai tidak selesa dengan perbuatan anda.

Apa yang perlu saya lakukan untuk mendapat komisyen?

Apabila anda mendaftar program affiliate Rahsia Jutawan Internet 2.0 secara percuma, anda akan menerima username & password akaun anda melalui email. Login ke akaun anda, dan anda akan mendapat link, text link dan juga banner link. Guna kan link ini di laman web, blog, email dan lain lain untuk mempromosi Rahsia Jutawan Internet 2.0.

Sekiranya seseorang klik pada link tersebut, dia akan dibawa ke laman web Rahsia Jutawan Internet 2.0. Sekiranya dia melakukan belian, anda akan mendapat komisyen RM100.

Saya tidak tahu menggunakan link/ text link/ banner link. Bagaimana?

Caranya mudah sahaja. Di bahagian "Banner/Links" akaun anda, anda boleh mendapatkannya. Anda hanya perlu copy & paste kod HTML yang diberikan ke laman web atau blog anda sahaja.

Sekiranya seseorang klik pada link saya dan membuat belian Rahsia Jutawan Internet 2.0, apa akan jadi?

Tahniah, kami akan membayar anda RM100! Kami akan lakukan bayaran terus ke bank akaun anda.

Bila saya akan di bayar?

Bayaran di lakukan pada 1hb setiap bulan apabila jumlah komisyen anda adalah RM100 atau lebih. 

Kami akan bayar terus ke bank akaun anda. Oleh itu, sila isikan maklumat bank anda di ruang profil anda.

Bagaimanakah cara terbaik untuk saya promosikan Rahsia Jutawan Internet 2.0 untuk mendapat pendapatan maksima?

Cara terbaik dan terbukti adalah anda sendiri memiliki Rahsia Jutawan Internet 2.0. Anda boleh dapatkannya di http://www.irfankhairi.com/jutawaninternet2.0

Kemudian, anda lakukan review atau ulasan atau testimonial ikhlas mengenaiRahsia Jutawan Internet 2.0. Orang ramai akan mendapat manfaat dari maklumat yang anda berikan dan mereka akan klik pada link anda. Oleh review/ulasan dan testimonial anda adalah positif (kami harapkan!) :), pembaca anda akan bersemangat untuk memiliki Mentor Jutawan.

Apakah jaminan bahawa saya akan di bayar komisyen atas setiap jualan Mentor Jutawan?

Program affiliate Mentor Jutawan dikendalikan oleh Irfan Khairi Sdn Bhd. Satu nama yang sedia dikenali dengan kredibiliti & kualiti sejak 2005 dalam arena perniagaan Internet. Pihak kami mengalu-alukan ramai orang seperti anda untuk mempromosikan Rahsia Jutawan Internet 2.0.

Apabila kami membayar anda, lebih anda bersemangat untuk mempromosi Rahsia Jutawan Internet 2.0. Bila anda lagi bersemangat, kami pula dapat menambahkan jualan Rahsia Jutawan Internet 2.0. Jadi, ianya adalah win-win situation, di mana, kami semestinya akan membayar komisyen untuk memastikan anda gembira, dan bila anda gembira, jualan Rahsia Jutawan Internet 2.0 pula bertambah :)

Apakah syaratnya untuk saya menyertai program affiliate Mentor Jutawan?

Buat masa ini, syaratnya adalah anda perlu mempunyai akaun bank tempatan (Malaysia) untuk kami membuat bayaran kepada anda! Penyertaan menjadi affiliate adalah percuma.

OK! Saya sudah faham dengan program ini dan saya ingin sertai secara percuma. Apa perlu saya lakukan?

Mudah sahaja. Daftar secara percuma di sini. Mulakan perniagaan affiliate anda sekarang!

*Sekiranya anda masih tidak faham dengan program affiliate, hantarkan soalan anda kepada info@rahsiainternet.com*

 

Sekiranya anda ingin pelajari tengan lebih lanjut mengenai perniagaan Internet dan perniagaan affiliate, dapatkan buku "Rahsia Jutawan-Jutawan Internet" terbongkar oleh Irfan Khairi. Klik di sini.

Pelajari 8 Sebab Mengapa Buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar adalah Sumber RUJUKAN UTAMA untuk Mempelajari Cara Memulakan dan Menjalankan Perniagaan di Internet

 


Isi kandungan ebook ini adalah transkripsi temubual Irfan Khairi bersama ikon-ikon jutawan melalui program Radio 24, Jutawan bersama Irfan Khairi. Hakmilik isi kandungan adalah milik Irfan Khairi Sdn Bhd dan Radio24.

HakCipta terpelihara 2008 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik.