murah rezeki hubungan

8 tip murah rezeki dalam hubungan…

Rezeki itu luas dan luas caranya juga untuk menarik dan mmebuka pintu rezeki, termasuk juga dengan cara menjaga hubungan sesama manusia dan keluarga. Berikut adalah 8 tip murah rezeki dengan cara menjaga hubungan sesama kita…

murahrezekihubungan

  1. Senyum itu sedekah. Murahkan diri dengan senyuman sentiasa dan rezeki pun akan murah.
  2. Gembirakan kanak-kanak.
  3. Mendirikan masjid bagi mereka yang masih bujang. Jangan ditunda-tunda kerana Allah swt akan memberi rezeki rumah tangga pula!
  4. Bagi yang sudah berkahwin, jaga hati sesama suami dan isteri selalu. Sayang menyayangi sekeluarga, rezeki pun akan sayang pada kita!
  5. Berbuat baik kepada orang yang lemah ini termasuklah menggembirakan dan meraikan orang tua, orang sakit, anak yatim dan fakir miskin, juga isteri dan anak-anak yang masih kecil.
  6. Bagi suami, isteri, sentiasa bersyukur dengan pasangan hidup sedia ada. Tidak kira apa sahaja kekurangan masing-masing.
  7. Layan semua orang dengan penuh hormat tidak kira miskin atau kaya, tua atau muda. Tidak kira juga pangkat, darjat, atau di mana sahaja kedudukan kita berada.
  8. Gembirakan orang yang berada dalam duka atau sedih.

Jangan lupa tekan SHARE supaya hubungan sesama keluarga dan kenalan anda juga dapat dimurahkan rezeki!

*** Bagi anda yang menjalankan perniagaan dan ingin tahu teknik dan strategi menjadikan perniagaan anda POPULAR, sertai Seminar Perniagaan Popular bersama saya. Perniagaan yang popular akan sentiasa menjadi pilihan pengguna!

Dalam keadaan ekonomi yang tidak menentu kini, gunakan kaedah promosi yang 100% percuma dan efektif dalam membantu perniagaan anda. Klik di sini untuk maklumat lanjut atau hubungi Cik Jay di 03-77292277.

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

One thought on “8 tip murah rezeki dalam hubungan…

Leave a Reply

Your email address will not be published.