Saya baru pulang daripada Fraser’s Hill untuk mengendalikan program Millionaires MBA (Massive Bank Account) sebagai Millionaire’s Mentor bersama beberapa international speakers yang lain.

Walaupun saya sering diundang sebagai speaker jemputan untuk topik kekayaan, kali ini agak luar biasa sedikit oleh kerana…

…ramai antara peserta (tertutup kepada 15 penyertaan sahaja- a very elite group) sudah sedia jutawan, namun masih menuntut ilmu lagi untuk menjadi lebih berjaya! Yuran kursus ini adalah >RM15,000… sebab tu yang hadir pun dah kaya raya :)

Pengajaran yang amat penting boleh di ambil di sini. Orang berjaya yang bergelar jutawan pun masih melabur mendalami ilmu kekayaan untuk menjadi lebih berjaya. Mereka yang sedia berjaya masih menuntut untuk menambahkan kejayaan.

Ada orang sanggup melabur >RM15,000 untuk ilmu. Ada juga orang yang tak sanggup melabur sedikit pun untuk ilmu.

Anda bagaimana?

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang speaker pakar, penulis buku terlaris dan personaliti TV/Radio. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker majlis anda, hubungi 03-77292277.
Pendapat Anda? [26] Comments