IK zaman dolu-dolu…

Bagi yang ikuti blog ni, pasti tahu saya dalam proses pindah rumah. Sebab tu juga, jarang-jarang dapat update blog. Insyaallah minggu depan postings akan jadi seperti biasa ok… so, supaya takdelah anda masuk blog ni, dan tak update beberapa hari… sedikit “hiburan” untuk anda 😉

Tengah-tengah mengemas barang-barang lama untuk pindah rumah, saya pun terjumpa gambar-gambar lama saya masa muda-mudi dulu. So, ni nak kongsikan satu (satu je) gambar saya masa di university 10 tahun lalu.. tahun 1999! Tahun saya mulakan perniagaan Internet…

ik_uk_99.jpg

Rambut panjang baru rock, jangan marah! (Jangan jeles Razzi Rahman)
Gambar di ambil di depan rumah sewa saya di Staffordshire ketika saya menuntut di Staffordshire University. Grad tahun 2000.

Sedikit latar belakang, saya sekolah rendah di SRK Raja Perempuan Mazwin (Kuala Kangsar) kemudian ke SRK Subang Jaya sampai darjah 6… Sekolah menengah di SMK Lelaki Bukit Bintang di PJ. lepas tu ke PPP ITM di Shah Alam mengikuti A Level (batch 13). Lepas tu ke British Consortium Higher Education (BCHEM) Cheras untuk melanjutkan first year degree. Lepas tu ke Staffordshire University, United Kingdom (gambar). Sekian terima kasih 😉

Post kali ini hiburan semata-mata, so takde pun tip satu minit hari ini… 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

60 thoughts on “IK zaman dolu-dolu…

  1. rock kapak, rock cintan, rock leleh, rock kangkang.. semuanya boleh!

    hahaha 😉

    -ik

    ps: ni u all belum tengok zaman rambut saya botak ala-ala mawi lagi… 😉

  2. Salam bro…betul laaa awak laaa sek kat raja perempuan mazwin kuala kangsar….saya sekolah kat sana jugak…kalau ingat lagi laaa kat saya….kat kuale dulu duduk kat umah opah kan..saya ingat awk pernah sekolah kat sana dulu….

  3. Tabik spring la kepada IK. Jiwa rock. Rambut botak dah pernah, panjang pun sudah, jika buat rambut ala-ala Pak Billie pun pasti lebih mengancam 🙂

  4. Fuhh rock steady betui Irfan. sape sangka rock2 grunge pun jd jutawan internet hehe. Ooo satu tempat stadi saya la dulu PPP jugak, saya junior la, A-Level 16 🙂 Bleh la menuntut ilmu terus kat IK ni….dpt diskaun sket hehe 😉

  5. Hello IK apakhabar, masih ingat lagi tak kwn2 kat B.B masa form 1 & 2. Rasanya dah 20 tahun kita tak jumpa, hope you still remember. Syed Izuan, IK & Adrin. So if you still remember plz email me. Anyhow congrulation for your SUCCESS. TQ

Leave a Reply

Your email address will not be published.