cara mendapat idea

3 Cara bagaimana mendapat IDEA HEBAT -Siri#05 [Rakaman Tanya IK LIVE!]

Sebagai usahawan, pastinya kita perlu menjadi kreatif dan inovatif. Usahawan yang berjaya seringkali mengeluarkan idea-idea yang hebat. Adakalanya simple dan mudah, namun ia tetap hebat. Untuk sesi #TanyaIKLive kali ini, saya kupaskan 3 cara bagaimana hendak mendapat idea yang hebat untuk perniagaan anda.

3caraidea

Siri kali ini menjawab soalan:

  1. Bagaimana hendak lakukan pemasaran/marketing yang HEBAT?
  2. Adakah nama perniagaan penting untuk BRANDING?
  3. Bagaimana hendak memilih nama perniagaan yang mudah MELEKAT di MINDA?
  4. Bagaimana hendak MAINTAIN semangat dalam perniagaan?
  5. Topik Utama: 3 Cara bagaimana mendapat IDEA HEBAT

Anda punyai idea perniagaan dan ingin menjadikannya kenyataan melalui Internet? Sekiranya anda ingin memulakan perniagaan di Internet atau mengembangkan perniagaan sedia ada anda di Internet, sertai Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial pengambilan terbaru!

Tapi perlu pantas oleh kerana TEMPAT TERHAD dan kelas akan bermula dalam masa terdekat! Klik di sini untuk maklumat lanjut atau hubungi Cik Jay di 03-77292277.

 

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

One thought on “3 Cara bagaimana mendapat IDEA HEBAT -Siri#05 [Rakaman Tanya IK LIVE!]

Leave a Reply

Your email address will not be published.