Happy birthday Cinta

Pantasnya masa berlalu… rasa macam baru sahaja my baby girl Cinta Strawberry Abadi dilahirkan… tup tap tup tap, dah setahun umurnya hari ini…

Bagi followers blog ini terutamanya ruang Reality, pasti ingat, Cinta dilahirkan pada 08/08/08.. dan saya ada post gambar/posting pada hari kelahirannya di sini > 08-08-08 Tarikh keramat 🙂 Tiga bulan kemudian juga saya ada update gambar Cinta kerana ramai yang minta saya updatekan. Maklumlah, Cinta ramai uncle & auntie cyber… > Cinta Strawberry 3 bulan

Hari ni, 08/08/09 genap setahun Cinta…

Cinta berumur 1 hari…

Cinta berumur 3 bulan…

Khas untuk uncles & aunties cyber, Cinta Strawberry Abadi hari jadi pertama 🙂 Cinta kini dah ada 4 gigi dan tersangatlah aktif.

cinta-year1.jpg
Cinta one year old 08-08-09!

So, hari ni kami sekeluarga menyambut di Menara KL, restoran berputar Sri Angkasa… was a great time. Just raikan kecil2 je bersama wife, and the kids. Sambil2 sambil di Menara KL, tower yang ke 5 tertinggi di dunia, sempat juga lepak di observation deck dan tengok-tengok kat teropong.Sambil tengok-tengok… satu view ni menarik perhatian saya. Dalam banyak-banyak bumbung bangunan, bumbung bagunan ni yang menarik minat saya… Hard Rock Cafe!

hardrockroof2.jpg

Hard Rock Cafe telah mengecat logo Hard Rock di bumbung bangunnannya semata-mata untuk menarik perhatian mereka yang melawat Menara KL. Siapa yang melihat kebawah, pasti akan ternampak logo Hard Rock Cafe… pelancong-pelancong luar pasti tertarik dengan Hard Rock cafe sebagai tempat santai.

Strategi yang digunakan oleh Hard Rock Cafe ini di namakan sebagai Intergration Marketing di mana mereka mengambil kesempatan intergrate kaedah promosi dengan “traffic” daripada menara KL. Ok, topik “Intergration marketing” saya kongsikan later lah ok…  🙂

Lepas lunch di Menara KL, pergi ke KLCC untuk berjalan2 pula… balik beli birthday cake…

cake1.jpg
Nama panjang sangat kot… susah kedai tu nak tulis 🙂

Kids grow up so fast! Cherish the times & enjoy their company…. nanti dah besar, teringat2 pula masa they are small 🙂

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

30 thoughts on “Happy birthday Cinta

  1. Happy Birthday Cinta! My son pun baru jer turn 1-year-old. He was born on the 4.8.08.Kira tua 4 hari dari Cinta.Happy sgt tgk diaorang ni membesarkan?

  2. Happy Belated Birthday dek Cinta!
    Kita sama2x lahir tahun 2008! My dadda is big fan of your brilliant daddy…

    Hopefully one of these days we can play together!

    Take Care…
    Nadyne & Dadda Ed

  3. happy burfday…lil Cinta… cute nyer…putih melepak..hadiah yang aper papa bagi untuk burfday cinta??mesti best…may Allah bless u…

  4. HAPPY BELATED BEZDAY FOR si CUTE CINTA.. !!!!..memang cute lah….!!.. Auntie Siti wish u.. semoga terus sihat.. panjang umur, n..brilliant like your daddy.yeah…!!…

  5. Lama tak baca updates kat FB. Happy belated birthday untuk Cinta yang manis. Semoga Cinta membesar sebagai juara (sihat & ceria) disamping seluruh ahli keluarganya yang menyanyanginya.. 🙂

  6. Happy birthday buat cinta strawberry.

    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Uncle Nizam harap boleh jumpa satu hari nanti dan kenal anak-anak uncle, syirah dan khaira.

    Nice phot and so cute!

  7. semoga dimurahkan rezeki yg mahal..sehat2 selalu…wife i mengandung 2 bln da..teruk pening dia,,luve u darling..mmmuah

  8. Lah awat cute sangat anak hang.sama cute ngan anak cek kat sini.tahniah ya papa irfan.moga2 anak2 kita akan jadi insan solehah bila dewasa nanti.insyaallah.

  9. Pada saya umur amat sinonim dengan masa. Jika masa yang kita gunakan dengan perkara yang baik maka umur yang meningkat juga akan meninggalkan pengalaman yang berguna kepada kita dan orang sekitar kita. Setahun masa berlalu begitulah setahun usia kita bertambah. Selamat hari jadi CINTA.

  10. bro irfan, serius ke nama anak CINTA STRAWBERRY ABADI?
    pelik, ajaib & unik 😀
    org yg buat surat beranak tu tak ckp apa2 ker? musti ada funny story ;p
    nama ank2 lain?

  11. comeyy nyer ank u ni bro..so sweet..semanis strawberry hehe..semoga mbesar jadi anak yg berbakti buat kedua org tua ya

  12. Selamat Hari Jadi Cinta…memang kadang kadang terasa masa terlalu cepat berlalu tup tup anak dah nak masuk darjah satu…

    sudahkah kita bersedia dengan pembelajaran terbaik untuk anak anak kita…

    Anak saya dah nak masuk tiga tahun oh…

Leave a Reply

Your email address will not be published.