IK & Razzi wins!

Malam tadi berlangsungnya majlis penyampaian hadiah untuk pertandingan Blog4FT, satu pertandingan blogging yang dijalankan untuk promosi Kuala Lumpur (atau Wilayah Persekutuan). Saya & Razzi menyertai Blog4FT untuk menyokong usaha tersebut dan saja suka-suka also…

blogftwinner.jpg

Sedar tak sedar, kami dipilih sebagai salah satu pemenang untuk bulan November- Yea! :). Apa yang kami menang?

  • Ticket Air Asia
  • Blackberry
  • Celcom 3G
  • Voucher Kedai buku Borders

Tetapi, mungkin yang anda tertanya-tanya, kami buat apa sampai boleh menang kan?

Jawapannya… kami buat lagu untuk KL 😉 Tajuknya: I Love You KL

“I Love You K.L”

Nyanyian: Razzi Rahman
Lirik : IK
Lagu : KYO

Been around the world
Travel all the seas
There”™s only one place i”™d be
Somewhere thats close to me

A place with a thousand smiles
And you wont disagree
Oh it”™ll steal your heart
Will ya come here with me

Chorus:

I Love You K.L
Still remember
it ain”™t that long ago
When the sun set in
The lights shines up
It takes your breath away
Yeah, it takes your!.breath away

Oh Come here!with me
To the place I grew up
The place i want to grow old
We can dance under the stars

The stars of Kuala Lumpur
Just you and I dancing along
This is the place for us to be!
Kuala Lumpur

Sempena cuti ni… enjoy the song! Dan berikan pendapat anda di sini… 😉

Kalau nak tahu tentang antara hobby saya iaitu bermain muzik, bersama Razzi, klik di sini untuk sedikit latar belakang 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

22 thoughts on “IK & Razzi wins!

  1. Salam…salam…
    Perrgghh! Abe Razzi Rahman…suara tetap gak maintain macam dulu-dulu.
    Tah-tah lagi power… 🙂

    Err…yg bab penyanyi latar tu, macam featuring IK je… 😉

  2. Thank you so much for the support to all. You all pun memang best!!

    Runaldy – Yup, the backing vocal we did sang together Ik n Me 😉

    AbangAbu – Hey,its going to be a good project kalau betul-betul AbangAbu nak buat lagu theme song for your biz hehehe… boleh bincang punya!

  3. Ass..kum..
    Syabas ducapkn kpd anda brdua tp kl versi melayu lg meletup kita angkat martabat melayu apapun teruskn usaha tahniah diucapkn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.