Selamat Hari Raya Aidilfitri!

ketupat.jpg

Sebulan berpuasa, kini tiba masanya menyambut Syawal 🙂

Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada pembaca blog IrfanKhairi.com – tip satu minit!

Ucapan setinggi-tinggi terima kasih atas sokongan anda dan kesudian anda berkunjung ke blog ini (bukan ke rumah… tahun ni takde open house ;)) sejak 3 tahun yang lepas. Blog ni pun dah menyambut 3 kali Raya 😉

Maaf Zahir & batin sekiranya ada salah & silap. 0-0

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

29 thoughts on “Selamat Hari Raya Aidilfitri!

  1. Salam IK,

    Lama tk dengar citer IK. Hanya di blog ini sahaja dapat saya menatap ‘suara’ IK…

    Apa2 hal pon saya dan family mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada IK sekeluarga dan tk lupa kepada pembaca blog ini.

    Berhati2 ketika memandu di jalan raya..
    🙂

  2. Selamat Hari Raya kpd IK dan pengunjung2 blog ini..Semoga Hari Raya ini memberi seribu makna kpd anda semua!! Makan masa raya tu jgn sampai mengabaikan kesihatan yer…

  3. salam idul fitri. perginya ramadhan meninggalkan seribu satu tarbiyyah utk kita semua. apa yg kita lakukan dalam madrasah ramadan itu kita teruskan di dlm idup kita kn.

    semoga ceria , maaf zahir batin.

  4. Assalamualaikum
    Saya ucapakan Selamat menyambut Aidil fitri kepada IK juga semua peminat blog ini.

    Ramadhan sudah pun berlalu. 1 syawal juga begitu. Masa akan terus bergerak tanpa mengenal belas kasihan.

    Ketika ramai yang sedang diulit mimpi berangan-angan untuk hidup senang.

    Mereka yang serius sudah mula bekerja.

    Ketika ramai yang sedang enak menjamah juadah hari raya dan bergelak ketawa.

    Mereka yang serius sudah mula berpuasa enam (ganjaran laksana berpuasa setahun penuh!..Oh! pemurahnya Allah..)

    Ketika ramai yang sedang menghabiskan sisa- sisa bajet raya.

    Mereka yang serius sudah mula menggerakkan strategi untuk menyimpan bajet raya untuk tahun hadapan.

    Ketika ramai yang masih leka berlegar-legar dari satu blog ke blog lainnya.

    Mereka yang serius sudah mula fokus, membina krebiliti di blog sendiri.

    Ketika ramai yang masih leka mencari arah tuju impian untuk dikejar.

    Mereka yang serius sudah melangkah garang memburu impian.

    Anda di dimana?

    Ayuh kawan2…segeralah mengatur rancangan, dan mari kita bertindak sekarang.

    Masa tidak akan mengenal belas kasihan.

    Masa tidak berhati perut.

    Masa akan terus bergerak tanpa mempedulikan masalah, kesihatan, kewangan hatta perasaan anda.

    Masa tidak perlu diurus.

    Masa akan terus bergerak dan berjalan sendiri.

    Sesungguhnya yang perlu diurus adalah diri sendiri.

    Kemanakah arah tuju selepas ini…?

    Salam ceria & selamat menyambut syawal

    Fathuri
    “pemburu impian”

    http://www.fathuri.com
    http://www.fathuri.ws

  5. Selamat hari raya iadilfitri buat IK dan keluarga. Maaf zahir dan batin.

    Semoga lebaran tahun ini disambut dengan penuh ceria dan kesyukuran.

  6. Salam..salam…
    Selamat menyambut 1 Syawal 1430H, hari kemenangan untuk kita semua umat Islam.

    Bulan puasa hari tu, dapattt le jugak turunkan berat badan sampai 2 kg (sikit sangat ke?), Alhamdulillah.

    Masuk bulan raya ni, tak tau le berapa puluh kg pulak naik. Pun syukur Alhamdulillah.
    Dah Allah nak bagi rezeki, nak buat cemana, ye tak? 🙂

    Sebut tang rezeki, tiba2 plak rasa lapar balik…(heheh)

  7. Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan Maaf Zahir dan Batin buat IK dan pembaca blog. Semoga semua Selamat Pulang dan kembali dari berhari Raya..

    p/s : tahun ni saya pun tak buat rumah terbuka 🙂

  8. Salam.
    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua peminat IK. Lama juga IK bercuti ye?

    harap IK kembali dari cuti dengan idea dan bahan yang lebih fresh. teruskan usaha anda mengembangkan bisnes online di Malaysia dan tip-tip berguna di sini.

  9. salam syawal buat Sdra Irfan. saya membaca majalah sukses baru-baru ini, tahniah diatas perkongsian.
    semoga juga silaturrahim (secara maya ini) akan berkekalan.tk
    syamsul ukm

  10. Selamat Hari Raya Aidilfitri utk Irfan dan pembaca blog.

    Serangkap pantun santai raya:-

    Di bulan Ramadan kita berpuasa,
    Menahan lapar dan juga dahaga,
    Kini Syawal sudahpun menjelma,
    Kena menahan kenyang dan sendawa pula. 🙂

  11. To All Malaysian,

    Selamat Menyambuat Hari Raya Aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi… Dengan Ikatan Tulus Ikhlas, Maaf Zahir & Batin

Leave a Reply

Your email address will not be published.