Bagaimana cara meningkatkan keyakinan diri #Tanya IK

Ramai orang tidak mempunyai keyakinan diri untuk memulakan sesuatu atau melakukan sesuatu. Keyakinan diri juga merupakan penghalang utama dalam mengambil langkah pertama.

Perasaan takut, risau, gemuruh, semuanya antara simptom tidak yakin pada diri sendiri sebelum memulakan sesuatu. Dalam #Tanya IK kali ini, saya menjawab persoalan:

Bagaimana caranya meningkatkan keyakinan diri sendiri

Mudahan memberi manfaat kepada anda!

Nota: Membuat klip YouTube ketika memandu adalah tidak digalakkan 😉

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.