Simpan Challenge di Awani Pagi, Astro Awani

Rabu lepas, saya & Abang Abu di Astro Awani pula kongsikan mengenai Simpan Challenge di Astro Awani di Awani Pagi.

Simpan Challenge adalah program untuk menggalakkan masyarakat menyimpan. Sering saya katakan bahawa, kekayaan bukanlah berapa banyak pendapatan kita, tetapi, sebenarnya berapa banyak kita dapat simpan. Insyaallah Simpan Challenge yang akan dijalankan dari 1hb November – 30hb November dapat memberikan tip & strategi menyimpan RM1,000 dalam masa 30 hari tak kira di mana tahap kewangan anda 😉

Berikut adalah rakaman Awani Pagi, Astro Awani sekiranya anda terlepas…

Bahagian 1: Simpan Challenge, Awani Pagi

Bahagian 2: Simpan Challenge, Awani Pagi

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

Latest posts by Irfan Khairi (see all)

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

25 thoughts on “Simpan Challenge di Awani Pagi, Astro Awani

  1. salam akh irfan,

    saya ingin bertanya, udah saya masuk kan nama dalam newsletter simpan challenge. tapi x ada ape pun yg diupdatekan kat mail saya. simpan challenge nie sama mcm program affiliate gak ker??

  2. slama semua, saya amat berminat dengan saudara, dan saya jadikan saudara inspirasi saya, blog saya yang x seberapa di http ‘terataionline’ dan saya ingin berjaya mcm saudara

  3. IK,

    Tahniah di atas kejayaan menyediakan cabaran kewangan yang menarik…

    Hmmm..teringat sewaktu kecil…tabung simpanan duit biasanya dipanggil sebagai
    “Challenge”

    Agaknya masa tu ianya bermaksud

    “Cabaran untuk membuat tabungan”

  4. Mmg xsabar nak tunggu Simpan Challenge ni..Semoga IK dan abg abu dpt memberikan tunjuk ajar dlm melakukan simpanan ni..Thanks so much!!

  5. kalu gaji bersih tinggal 800 lebih jer..camno nk simpan 1000..cuba ekau kobau kan kan den…hehehe…

  6. salam.
    saya pun nak join dah daftar pun…Mohon izin saya iklankan banner ini dlam blog. jom sama2 kita pakat simpan challenge.terimkaasih atas perkongsian bakal diberi

  7. Saya dah pun beli tabung baru untuk challenge ni ^_^ Dah half way penuh pun. Simpan.

    Saya yakin, dengan lebih tips dari Simpan Challenge, saya boleh simpan lebih banyak lepas ni 🙂

    Yeay!

  8. salam..
    saye setuju jugak dgn simpan challenge ni..
    sbb sye dah buat.. 🙂
    mmg berkesan..

    saye dah buat dari saye form 5 sampai skrg ni umur saye 19 tahun..
    apa yg saye nmpk tabung saye semakin bertambah sbb yg lepas dah penuh, skrg tabung saye dah ade 5 nk masuk yg ke 6 dan dipenuhi dgn syiling.. hehe 🙂

    anggaran kesemuanya dlm RM500 dan ke atas.
    seriosly best buat camni. mcm hobi.. 🙂
    mmg best.. 😉

  9. ok gak simpan challenge nie utk kite share ramai2..skrg susah tul nk menyimpan,nak pulak kalo mane yg dah berkeluarga..rasenye org bujang2 lg mudah nk simpan kot,sbb x byk commitent..

  10. Sy pn sama ngan en syed fauzi..sy pn dh buat pembayaran..dan ikut 3 langkah pengesahan pembayaran..tp blum dpt e-mail dr simpan challenge

  11. maaf atas kelewatan. terdapat delay sikit pada system…

    tapi tak mengapa kerana pendaftaran di buka dari 1hb – 30 nov kini. jadi, tak kira bila anda daftar, masih boleh sertai simpan challenge dan akan menerima email selama 30 hari seterusnya…

    -ik

Leave a Reply

Your email address will not be published.