How to make a million and preserve it

Grab Personal Money magazine this month 😉

IK on cover… c ya in d mag!

ik_pm3.jpg

Pstt… gambar tu tengah menongkat dagu & tenung jauh tu…. tu yang buat mahal 😉

ps: Untuk pelajari cara memulakan perniagaan Internet dari rumah, sertai Workshop Jutawan Internet di http://www.rahsiainternet.com/workshop

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

33 thoughts on “How to make a million and preserve it

  1. Ramai yang telah menjadi JUTAWAN tetapi lebih ramai yang tidak dapat menguruskan KEJAYAAN menjadi Jutawan dan akhirnya kembali kepada asal atau yang lebih parah menjadi lebih teruk sebelum menjadi Jutawan. Al maklumlah kawan-kawan kaki songlap menunggu je kiri-kanan bila kita bergelar Jutawan dengan macam pujian dan proposal yang nak menghancurkan.

  2. Waahhh…IK memang hebat!

    Dah jadi penulis dan cover majalah PM pulak.

    Kat mane boleh dapatkan majalah nie?
    Boleh subscribe ke, untuk hantar terus ke rumah?

    Mintak IK postkan sikit preview artikel tu kat sini…hehehe.

  3. Abang Irfan mmg hendsome dan mude sepanjang zaman….anak 4 tapi cm baru ade anak 1!!!

    abang Irfan saya yakin zaman dolu-dolu wkt abang Irfan tinggal kat umah sewa kat UK dan slalu renung kat umah banglow dekat umah sewa abang tu..msti waktu tu abang Irfan pun ada impian jugak untuk jadi cover mag mcm Abang tunjuk ni slain abang ada impian nak ade bangalow cm jiran abang tu..

    betul tak bang??

    mmg ade kelassss ah abang!!!!
    cayalah!

  4. u have a very good looking (cute) and a billionaire too.I read abt ur biz & family in Nur, make me very excited. Now start reading your books and articles. May Allah bless u & family.

  5. berbangga dgn ik kerana menjadi ank melayu pertama yang menjadi jutawan dengan perniagan internet. itu patut kita semua contohi

  6. Dasyat jugak IK bila bergaya ye..

    Anyway tahniah. Moga kisah IK akan terus menjadi sumber inspirasi dan motivasi untuk para usahawan internet di Malaysia ni. Saya pun nak jadi cam IK gak..

  7. Tahniah IK.

    Ini membuktikan usaha saudara diiktiraf oleh dunia kewangan. Pastinya banyak tip berguna dalam majalah ini dikongsi bersama.

    Dah lama saya tak langgan majalah ni. Esok juga saya beli untuk lihat kandungannya yang pasti gempak!

  8. yang pakai tudung tu my mentor iaitu slh seorg jutawan mlm.bersama suami tercinta..mmg kagum giler..tahniah cdm kak na dan abg lan!!!

  9. Biasanya Irfan tak pakai jam tangan, baru kali ni saya nampak Irfan ada pakai jam tangan, kaler merah lagi!

    Dalam gambar tu, Irfan nampak paling muda sekali..macam baru beumur 21 tahun 🙂

  10. hyeee IK, saya dah beli buku PM smlm,,,,
    bnyak info yang baik saya boleh dapati….
    satu ayat yang saya suka ttg IK dlm buku tu adalah :
    IF U LIKE WRITING,SELL E-BOOK. IF U LIKE FASHION,SELL CLOTHES ONLINE.TRY TO TRANFER UR SKILL INTO A BUSINESS OPPORTUNITY….

  11. Doing what u enjoy is the shortcut to success..wah berapi ayat nih..

    Ok to PM buyer for this month, tengok – tengok dan baca page 56-57-58, Protecting your riches…

    IK save 80% from monthly income..wah dasyat la u bro..20% jer spend..20% tu sama dengan RM 10 000 kut..? Kaya kaya..

    Protect ur wealth from inflation – consider Unit trust

    Protect ur wealth from uncertainties – consider takaful / insurance

    http://rancangwang.wordpress.com

  12. Salam Doc,

    A great article. Read PM yesterday and I quoted you saying, “If you like writing, sell e-books. If you like fashion, sell clothes online. Try to transfer your skill into a business opportunity”. Well said my friend and it is so true.

Leave a Reply

Your email address will not be published.