Revolusi Perniagaan Internet – a great 2 days event!

What a week! Satu minggu telah berlalu selepas acara Revolusi Perniagaan Internet, acara 2 hari yang kongsikan tips dan strategi terkini perniagaan Internet di KLCC Convention Center.

pendaftaran_408x608.jpg

Alhamdulillah, sambutan yang amat hebat telah diterima dan insyaallah akan lahirnya lebih ramai usahawan-usahawan Internet tempatan dalam pelbagai bidang.

Secara peribadi, saya amat teruja mengendalikannya, sampai guling-guling atas pentas πŸ˜‰ ….

ik_guling_608x408.jpg

Peserta pun amat berpuas hati bersorak…

peserta_sorak_608x408.jpg

Tapi bukan setakat bergembira sahaja. Most of the time, memanglah saya sampai kan perkara-perkara yang serius…

ik_talk2_408x608.jpg
ik_talk3_608x408.jpg
ik_talk_608x408.jpg

Dalam serius pun, perlu ada masa untuk hiburan serba sedikit… me, Pagi Band (Razzi Rahman & Tyzo SuriaFM) & JD (emcee ketika prelude) menghiburkan peserta dengan lagu tema Revolusi Ku versi akustik…Β πŸ˜‰

revolusiku_akustik_608x408.jpg

A special thanks to our emcee, AB Shaik yang diterbangkan dari Singapura untuk bersama saya mengendalikan Revolusi perniagaan Internet- dalam permainan dan lawak disampaikan, tersirat mesej-mesej perniagaan yang amat penting perlu diikuti…

abshaik_608x408.jpg

Jadi, tamatnya Revolusi Perniagaan Internet yang pertama minggu lepas. Atas permintaan dan sambutan yang amat hebat, insyaallah akan dijalankan Revolusi Perniagaan Internet ke-dua beberapa bulan lagi…

hall_crowd_608x408.jpg

Bagi peserta Revolusi Perniagaan Internet yang pertama, kesemuanya telah menerima RevolusiCard, iaitu satu Advantage card yang mempunyai macam-macam kelebihan… jangan lupa aktifkan RevolusiCard anda dengan melawati URL di belakang kad tersebut untuk mendapatkan kesemua kelebihan tersebut.

Juga, selama tiga bulan ini, saya akan bersama mereka yang menyertai Revolusi Coaching untuk bekerja bersama-sama membangunkan perniagaan Internet masing-masing. Revolusi Coaching adalah bantuan dan bimbingan secara online selama 3 bulan dalam memulakan perniagaan Internet mereka yang pertama!

It was a great 2 days event… dan saya pun dah tamat cuti berehat seminggu πŸ˜‰ Terima kasih kepada mereka yang telah menjayakan Revolusi Perniagaan Internet, media partner yang memberi sokongan, MPH BOOKSTORES, RADIO24, MAJALAH JUTAWAN, MAJALAH SOLUSI dan MAJALAH MASKULIN. my wife and kids for the support, krew-krew Revolusi yang banyak membantu dan terutama sekali kepada peserta-peserta Revolusi Perniagaan Internet yang sugguh sporting dan happening! Thank u so much for the wonderful event! πŸ˜‰

ps: Untuk klip Youtube yang diambil secara Live di Revolusi Perniagaan Internet, lawatiΒ  http://www.youtube.com/watch?v=ILfeye2KiUg

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) πŸ˜‰

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

24 thoughts on “Revolusi Perniagaan Internet – a great 2 days event!

  1. Salam,
    Taniah di atas kejayaan revolusi perniagaan internet. Alangkah bertuahnya pada semua yg dpt hadir event tersebut.

    Semoga semua mendpt kebaikkan dari majlis ilmu ini. Selamat maju jaya.

    Santai betul tgk penyampaian IK. (^_^) i like!

  2. Tuan Ik,

    Saya ingin mengucapkan tahniah di atas workshop revolusi perniagaan internet besar-besaran yang telah diadakan. Tetapi malangnya saya tidak dapat hadirinya kerana sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. Memang satu kerugian buat saya πŸ™

    Ini kerana, saya sudah sedia maklum, jika program yang dijalankan oleh tuan, pastinya gempak dan menarik!

    Walaubagaimanapun, saya ingin mengucapkan sekalung tahniah di atas workshop revolusi ini.

    Tahniah Tuan!

  3. Salaam Irfan,
    Barang apa yang paling terjual pada waktu ini? Bagaimana nak mengetahui barang paling popular kini? Thanks in Advance

  4. Salam Ik,
    Terima kasih di atas perkongsian ilmu dan pengalaman yang amat-amat berharga. Taniah diatas workshop revolusi perniagaan internet yang besar-besaran. Moga-moga ilmu yang dicurahkan mendapat manfaat pada kami semua

  5. Salam Semua, Kak Ida doakan semuanya sukses selalu dalam bidang yang diceburi….kos REVOLUSI PERNIAGAAN INTERNET satu bidang yang SUPERB dan senang untuk dipelajari sebab kita sudah ada asasnya….Kak Ida menghargai pengorbanan IK for 2 days at KLCC Convention Centre. Cara penyampaian yang santai mudah diingati dan penuh dengan peribahasa membuatkan para hadirin tidak jemu untuk menhayati apa yang diajarkan….Thanks IK….

  6. Salam, ha ha gambar ke dua kumpulan tengah (kumpulan jutawan) no 5 dari kiri(baju biru belakang kameraman) line belakang sekali mcm kenal yer….saya la tu…

  7. TQ IK….a great 2 days yg berinfomasi.
    Ilmu dan Pengalaman yang telah dikongsi akan di apply demi kajayaan. Doakan kejayaan kami semua.

  8. Macam baru semalam berada di situ. Insyaallah akan terus berusaha! Great memories di dewan tu. Guling-guling dah bagai aksi kayu balak (bersaiz sederhana) bergolek le pulak… It’s a joke.

  9. Seminar yang sangat menarik dan bermanfaat. Saya begitu teruja untuk mempraktikan semua yang telah di ajar oleh saudara IK selepas tamat seminar baru-baru ini. Thanks IK for the knowledge.

    Bagi yang masih belum menyertainya jangan tunggu lagi. Saya dengar kata IK akan buat Revolusi 2. So jangan lepaskan peluang yang ada grab the chance, sememangnya berbaloi-baloi πŸ™‚

    After join Revolusi nanti boleh sertai online coaching pulak macam kami.

    P/s: Lawak tengok gambar saya gelak kat atas ni πŸ™‚

  10. Bila agaknya nak buat di Sabah??? org.Sabah pun tak nak lepaskan peluang yang hebat ni…. Tahniah kerana berkongsi ilmu yang mampu membawa perubahan dalam kehidupan…

Leave a Reply

Your email address will not be published.