Irfan Khairi 20 tahun dulu…

Ok, saja untuk hiburan… sementara tengah mood cuti hari merdeka 😉

Ni gambar saya kira-kira 20 tahun lepas… ketika Form 2 di Sekolah Menengah Lelaki Bukit Bintang (PJ).

Cuba teka… mana satu saya? 😉

ik_form2.jpg

Cuba teka mana IK? siapa betul dapat hadiah ;))

Selamat menyambut hari M.E.R.D.E.K.A!

The following two tabs change content below.
Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) 😉

About Irfan Khairi

Jutawan Internet, Irfan Khairi adalah seorang penulis, personaliti TV/Radio dan juga international speaker. Irfan Khairi telah menubuhkan Irfan Khairi Sdn Bhd yang telah berjaya melahirkan beratus ribu insan menjalankan hidup yang lebih bahagia dan kaya melalui perniagaan. Untuk mendapatkan Irfan Khairi sebagai speaker atau ketahui program-program yang dikendalikan, hubungi 03-77292277 (save kan nombor ini) ;)

49 thoughts on “Irfan Khairi 20 tahun dulu…

  1. Salam..

    IK adalah pelajar yg duduk di barisan depan, kedua dari kiri, diapit antara pelajar berbansa India pelajar berbangsa Cina… betul x? hehehehe

  2. bukan apa IK, tengok wajah, susuk tubuh n cara duduk tu, terutama bab tangan tu, IK mcm biasa duduk macam tu hehehe.. n ada jam d tangan kiri.. mcm IK 🙂

  3. [Quote]aik.. semua kata duduk no2 dari kiri? kalau saya kata bukan camne?[/Quote]

    Mula-mula saya pun ingat yang duduk no 2 dari kiri.. Memandangkan IK kata bukan..

    Saya rasa yang duduk no 1 dari kiri..

    Hehehhe.. IK, hadiah saya tu minta tolong simpankan dulu ekk.. Terima kasih banyak IK..

  4. Salam IK,

    Menurut hemat patik sebagai ahlil nujum negara, IK yang duduk barisan depan sekali dan ditengah sekali pakai cermin mata ala ala kehitaman sikit lebih spesifik 5 dari kaki. hehehehe

  5. Selamat hari merdeka ke 53. Saya pun nak cuba teka, kalau betul dapat hadiah tak?Ada 2 orang jadi pilihan saya, yang pertama (berdiri)barisan no 2- 6 dari kiri(belakang mamat hensem pakai tali leher).lepas tu (berdiri) barisan no 3- 4 dari kanan.kalau betul kasi reward tau.

  6. 🙂
    IK duduk no.2 dari kiri barisan depan.
    IK punya ‘trademark’;
    ~Jari2 mesti bertaut/tangan kanan sentuh tangan kiri or tangan kiri sentuh tangan kanan.
    ~~Kepala mesti teleng ke tepi sikit, biasanya teleng ke kiri.
    ~~~Biji mata hitam bulat & besar.

  7. 😉

    wah.. ramai nya yang bagi jawapan. ok ok… jawapannya…

    memang betul pun majoriti di sini 😉 saya adalah yang badan kecik-kecik duduk #2 dari kiri 😉

    ok, disebabkan saya dah janjikan hadiah, maka, saya pun nak beri hadiah la ni ya. dan sebab bulan baik, dan tak lama lagi raya… yang teka salah pun saya beri juga ok. 2-3 orang je kot yang teka salah 😉

    So, khas untuk anda, saya berikan “WANG & ANDA”. kalau beli kat kedai, CD kewangan ni RM19.90… tapi untuk u all yang terbukti kenal saya walaupun gambar budak, its’ free 😉

    So, again, thanks all for the support selama ini. Dan untuk dapatkan “Wang & Anda”. lawati http://www.rahsiainternet.com/hadiah/

    Mudahan dapat memberi manfaat kepada anda!

    *ps: Ambik hadiah cepat2… sebab Jumaat ni, link tu tak akan aktif dah.

    Peace! 😉 -ik

  8. Terima kasih banyak Tuan!

    Malu saya nak download sebab jawapan nyaris betul..

    Apapun semoga semakin sukses dan bertambah-tambah rezeki.. Tuan.

    p/s: AlhamdulilLah, dah selamat download… Terima kasih banyak..

Leave a Reply

Your email address will not be published.